Delfin
LIPIK test
Radio Daruvar 2
5. MEMORAJALNI RUKOMETNI TURNIR

Djevojčice RK Lipa uvjerljivo najbolje!

22.02.2020. 19:52 | 815 pregleda | Sport

Djevojčice ŽRK "Lipik - ŠR LiPa" pobjednice su 5. rukometnog turnira "Dino Plažanin" koji se pod pokroviteljstvom Grada Pakraca održao danas (22.02.2020.) u Gradskoj sportskoj dvorani Pakrac u spomen na prerano preminulog igraču Rukometnog kluba LiPa. Domaće rukometašice u finalu su bile bolje od ekipe ŽRK "Derventa" s 9:6.

Piše:
Compas

Peto izdanje memorijala ove godine je bilo u ženskom predznaku jer su nastupale djevojčice 2008. godišta i mlađe, a uz domaće ekipe u Pakracu su gostovele i dvije ekipe iz susjedne Bosne i Hercegovine.

U konkurenciji 5 ekipa, djevojčice trenera Ivana Macure su vrlo uvjerljivom igrom pobjedile u sve 4 utakmice te zasluženo ponijele naslov najboljih. Redom su bile bolje od ŽRK "Slavonka" iz Nove Gradiške rezultatom 9:4, ŽRK "Požega" 9:0, ŽRK "Derventa" 6:4 te od ŽRK "Knežopoljka" iz Kozarske Dubice 9:6.

Konačni poredak turnira:
1. ŽRK "Lipik - ŠR LiPa"
2. ŽRK "Derventa"
3. ŽRK "Knežopoljka" Kozarska Dubica
4. ŽRK "Požega"

Za Ženski rukometni klub Škola rukometa LiPa nastupale su: Tena Fider, Hana Bošnjaković, Paula Lucić, Laura Leovac, Dorotea Hihlik, Ana Vondra, Petra Krenek, Nika Lopar, Varona Vacka, Petra Milić, Magdalena Josipović, Jana Matičić, Noella Ćasić, Lucija Pišonić