Delfin
LIPIK test
Medianno
ODBOJKA

OK VOLLEY LIPA - ŽOK VRBOVEC 2: 1-3

04.02.2020. 14:49 | 2301 pregleda | Sport

Kako je i najavljeno nakon nedavnog susreta s ekipom iz Daruvara, protekli je vikend Odbojkaški klub Volley Lipa u pakračkoj dvorani dočekao ekipu Ženskog odbojkaškog kluba iz Vrbovca.

Piše:
Tomislav Ević

Iako su domaće odbojkašice pokazale dobru igru, gostujuće djevojke iz Vrbovca ipak su ih nadigrale s rezultatom 3:1 (22-25, 11-25, 25-18, 17-25), a možda bi cijeli susret krenuo i drugačijim tokom da se početkom četvrtog seta nije dogodila ozljeda u domaćim redovima.

O tijeku i rezultatu susreta trener Volley Lipa- e Marko Kepčija rekao je sljedeće: U utakmicu nismo ušli ,,pravi", manjak samopouzdanja i koncentracije su gošće jako dobro iskoristile i vrlo brzo je semafor pokazivao 0-2. U trećem setu smo konsolidirali redove, relativno lako ga osvojili, a onda na samom početku četvrtoga seta novi šok za ekipu i trenera, ozljeda kapetanice Popović. Nismo se uspjeli snaći, set, a tako i utakmica odlaze na stranu ekipe iz Vrbovca.

Naredna 3 vikenda su rezervirana za mlađe dobne kategorije, tako da seniorke nastupaju tek 7.ožujka. Dobro će nam doći ta pauza da analiziramo dosadašnji dio sezone, i da probamo popraviti sve dijelove u kojima smo griješili. „