LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2
ODBOJKAŠKI KLUB LIPA VOLLEY

Vodeći Daruvar u subotu bolji od Lipa Volley-a

26.01.2020. 21:30 | 721 pregleda | Sport

Mlada seniorska ženska ekipa odbojkaškog kluba LiPa Volley sučelila se u subotu 25. siječnja poslijepodne s ekipom Daruvara u gradskoj sportskoj dvorani u Pakracu. Susret je završio rezultatom 3:0 (15:25, 20:25, 17:25) u korist ekipe iz Daruvara koja je ujedno i vodeća na ljestvici.

Piše:
Tomislav Ević

Za OK Lipa Volley igrale su Karla Ivanović, Ines Jendrašić, Hana Vujić, Nensi Pilat, Ivona Tutić, Sabina Bencištadler, Martina Zec i Biljana Sudar pod vodstvom trenera Marka Kepčije iz Daruvara kojeg smo po završetku utakmice upitali za komentar samog susreta te o radu i napretku ovog mladog kluba.

„Seniorke Lipe se trenutno natječu u 3. ligi Odbojkaške regije sjever-skupina istok koja obuhvaća uz Lipik i Pakrac i Križevce, Vrbovec, Bjelovar, Čazmu i Daruvar i u kojoj igra sedam ekipa. Lipa Volley trenutno zauzima 5 poziciju na ljestvici.

Klub je vrlo mlad, osnovan prije dvije godine i tek smo u razvoju. Plan rada postoji, trenutno ga provodimo u djelo i u drugoj smo fazi od njih pet, u okviru kojih ćemo raditi na razvoju igre, vještina i potencijala naših igračica. Rezultat nije imperativ već prvenstveno njihov razvoj, da budu sve bolje i bolje.

Uz seniorke radimo i s najmlađim kategorijama dječaka i djevojčica za koje se nadam da će se pronaći u odbojci i nastaviti njome baviti iako odbojka nije možda mladima toliko zanimljiva kao nogomet ili rukomet koji već imaju značajnu sljedbu u ovom kraju.

Što se ove utakmice tiče, Ekipa iz Daruvara je uvjerljivo najbolja ekipa u ligi i pri vrhu su s Čazmom i iako ima još dosta susreta za odigrati izgledno je da će biti prvakinje ove lige. Pružili smo dobar otpor, iako nam je radi ozljeda i viroza nedostajalo dosta igračica kao i Daruvaru uostalom. Sljedeću utakmicu igramo u subotu 1. veljače u 17 sati, a u goste nam dolazi ekipa iz Vrbovca.“ rekao je Kepčija.

Podržite mlade odbojkašice iz Lipika i Pakraca ove subote u pakračkoj dvorani, dođite i navijajte, ulaz je slobodan.