LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2
NK LIPIK 1925

Počele pripreme za nadolazeću sezonu

26.01.2020. 18:14 | 582 pregleda | Sport

Ovog vikenda, točnije u petak 24. siječnja, seniorska ekipa NK Lipika krenula je s pripremama za nastavak natjecanja u okviru 1. Županijske nogometne lige i Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod - Požega.

Piše:
Tomislav Ević

Iako su uvjeti daleko od idealnih, radi guste magle koja zadnjih dana obavija Lipik i širu okolicu te radi brojnih promjena u seniorskom sastavu, trener Lipika Ognjen Kafka poveo je jučerašnji trening, prvi od mnogih kojima će kroz narednih 6 tjedana svoje igrače pripremiti za izazove koje pred njih početkom ožujka donosi nastavak natjecanja u 1. ŽNL i MŽNL SB-PŽ.

Za komentar i kratak osvrt na početak priprema na jučerašnjem treningu obratili smo se tajniku kluba Ivoru Podunavcu: „ Pripreme su krenule u petak, a trenirat će sveukupno 21 senior, 5 do 6 juniora i dvojica najnadarenijih starijih pionira.

Postava će se razlikovati jer neki igrači više nisu dio kluba, otišli su Bryan Victor Dervich i Julien Brandon Katie, kao i Zlatko Osmanović koji je otišao u Viroviticu te Stipe Matijašević koji će igrati za Dobrovac.

Dio kluba ponovo je Grigor Marinić koji se u Lipik vraća iz Dobrovca, Ljuban Garača vraća se na teren nakon jednogodišnje pauze, a u tijeku su i pregovori o jednom dolasku no o tome više ako dođe do dogovora.

Kao najveće pojačanje možemo istaknuti Sašu Stjepića koji u Lipik dolazi iz Kutinske Moslavine.

Trener golmana je Zlatko Šepović iz Novske koji će uz rad s golmanima po potrebi i braniti.

Sezona kreće 7. ožujka, za vodećim na ljestvici zaostajemo 8 bodova i cilj nam je da stignemo razliku i damo sve od sebe da osiguramo što bolji plasman i potencijalno izbijemo na vrh.“