Delfin
Delfin
Bazeni Lipik
17. BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR LIPIK

Ekipa Samoposlužna praonica Pakrac-Šume Šugić-CB Elixir pobjednici!

29.12.2019. 10:27 | 1205 pregleda | Sport

Novi pobjednik seniorske konkurencije 17. izdanja Božićnog malonogometnog turnira u Lipiku je momčad Samoposlužna praonica Pakrac-Šume Šugić-CB Elixir. U sinoćnjem finalnom danu turnira u posljednjoj utakmici večeri svladali su ekipu Fast Food MiNiLu s rezultatom 6:1.

Piše:
Tomislav Ević

Uz pljesak brojne publike pehar novim osvajačima i ostalim sudionicima turnira uručili su gradonačelnik Lipika Vinko Kasana i predsjednik NK Lipik 1925. Dejan Iličić. U utakmici za treće mjesto dvostruki branitelj naslova CB Numero - Kip Gradnja iz Nove Gradiške poražen je od lokalne ekipe Pizzerie Hookah rezultatom 5:1.

Najboljim igračem turnira proglašen je Roberto Alviž, kapetan ekipe koja je ove godine u velikom stilu pokorila turnir, dok su titule najboljeg strijelca i golmana osvojili igrači trećeplasirane ekipe Pizzerie Hookah, Krunoslav Lilovac i Roberto Zanetti.

Najbolja u veteranskoj konkurenciji bila je ekipa Pizzerie Palermo iz Garešnice koja je u nakon izvođenja kaznenih udaraca u finalu pobijedila ekipu Toplice Lipik sa 5:4 (2:2), treće mjesto pripalo je ekipi CB Sport Zagreb dok je četvrto mjesto osvojila lokalna ekipa CB Conversano.


Opširniji prilog o finalnom danu 17. Božićnog malonogometnog turnira objavit ćemo uskoro...