LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2
Božićni malonogometni turnir Lipik

Danas se igra najzanimljivija večer turnira

26.12.2019. 10:24 | 1782 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Nakon dvadeset i četiri utakmice grupne faze, večeras od 18 sati očekuju nas četiri veoma zanimljive i vjerujemo vrlo napete četvrtfinalne utakmice.

Prvi će na teren CB Tržnica i branitelj naslova CB Numero - Kip Gradnja. Iako je ekipa Tržnice koju čine igrači iz Novske bila prvoplasirana u skupini, dojam je da je mala prednost, ponajviše radi rezultata prijašnjih godina, na strani igrača iz Nove Gradiške.

Nakon njih sučelit će se Rizman d.o.o. i Fast Food MiNiLu. Za ekipu Rizman d.o.o. nastupaju igrači iz Grubišnog Polja, Daruvara i okolice, dok je Fast Food MiNilu kombinacija igrača iz Daruvara, Pakraca i Novske.

Treću utakmicu večeri odigrat će jedina lokalna momčad koja se plasirala u završnicu, Pizzeria Hookah s Local Caffe & Pz - Zrno. Pizzeria Hookah je jedina momčad koja još nije primila zgoditak, i ulaze u utakmicu kao lagani favoriti, no svakako će se nešto pitati i goste iz Grubišnog Polja/Bjelovara.

Posljednja utakmica mogla bi biti prava poslastica večeri u kojoj se sastaju ponajbolji požeški hakleri (Fitness klub Play) i Samoposlužna praonica Pakrac/Šuma Šugić/CB Elixir za koje nastupaju igrači iz BiH, koji bi prema najavama trebali biti predvođeni reprezentativcem BiH i donedavnim igračem beogradskog Partizana, Goranom Zakarićem, ali i još nekim poznatim hrvatskim futsal nogometašima.