LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2
ŠKOLSKO – SPORTSKA DVORANA LIPIK

Oršić s tri projektila srušio branitelja naslova

21.12.2019. 09:31 | 1141 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Prvu utakmicu večeri, 20. prosinca odigrali su Lipički Compas i Piemonte Calcio, a ista je završila rezultatom 2-1. Nakon toga, snage su odmjerile ponajbolje ekipe na turniru, Pizzeria Hookah i Numero - Kip Gradnja, a domaća je momčad slavila s tri nevjerojatna pogotka Oršića iz velike udaljenosti za ukupnih 3-0.

Nakon toga Local Caffe & PZ- Zrno i Cekeri odigrali su zanimljivu utakmicu koja je završila 4-1 za ekipu iz Grubišnog Polja.

Potom se odigrala veteranska utakmica između Toplica Lipik i CB Conversano u kojoj su Toplice pokazale bolju igru i zasluženo pobijedile s 4-1.

Posljednju utakmicu večeri nastupili su  Local Caffe & PZ- Zrno i MNK Sokol iz Daruvara, a momci iz Grubišnog su zabili pobjednički gol za 4-3 deset sekundi prije kraja i osigurali prolaz u četvrtfinale.

Danas se turnir nastavlja u 19:30h, a prve dvije utakmice odigrati će Pizzeria Hookah koja će prvo igrati protiv Piemonte Calcia, a zatim sa Lipički Compas.

Treću utakmicu u 20:50 Fast Food Minilu i Pizzeria Tessari/FS Lepka, dok će nakon njih nastupiti MNK Sokol i CB Tržnica. Sve utakmice odlučuju u sudionicima za drugi krug natjecanja.

Dodajmo kako su utakmice današnjeg dana već počele, a na rasporedu je kategorija do 12 godina. Lipički nogometaši nastupaju od 14 sati.