LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2
17. BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR U LIPIKU

Golijada prvog dana turnira, prošlogodišnji pobjednici izdominirali protivnike

14.12.2019. 11:20 | 552 pregleda | Sport

Prvi dan 17. Božićnog malonogometnog turnira u Lipiku otvorili su seniori, a u pet susreta koji su se u sportskoj dvorani OŠ Lipik odigrali pred stotinjak okupljenih ljubitelja ovog dinamičnog i atraktivnog sporta, pogodaka svakako nije nedostajalo.

Piše:
Tomislav Ević

Pobjednici prošlogodišnjeg izdanja turnira CB Numero - Kip Gradnja potvrdili su svoj favoritski status i ove godine, odlično otvorivši prvi dan turnira s dvije vrlo visoke pobjede u kojima su postigli ukupno 15 zgoditaka; protiv ekipe Lipički Compas 7:0, a protiv Piemonte Calcio-a 8:2.

Fitness club Play nadigrala je ekipa Rizman d.o.o. s rezultatom 1:4, dok su protiv Elite academy AŠ Sport Pakrac izvukli neriješeno 1:1.

Posebno atraktivan i pogocima bogat bio je zadnji susret između CB Tržnica Lipik i ekipe Cekeri, u kojem je ekipa CB Tržnica Lipik pokazala očitu nadmoć nad protivnikom postižući pogodak u prosjeku svake tri minute susreta za konačni rezultat i visoku pobjedu od 10:1.

Turnir se nastavlja danas u Školskoj sportskoj dvorani OŠ Lipik od 18:30, a na rasporedu je šest utakmica u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji. U 18:30 sučelit će se ekipe veterana Pizzeria Palermo i CB Sport Zagreb; u 19:10 seniori Rizman d.o.o. i Jet Set - Public; u 19:50 veterani CB Sport Zagreb i CB Conversano; u 20:30 seniori Elite Academy AŠ Sport Pakrac i Rizman d.o.o.; u 21:10 veterani Pizzeria Palermo i Toplice Lipik; 21:50 seniori Jet Set - Public i Elite Academy AŠ Sport Pakrac.

 

FOTOGALERIJA: 17. BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR U LIPIKU