Delfin
Delfin
Medianno
NK LIPIK 1925

Osvrt na polusezonu - mlađe kategorije

21.11.2019. 08:57 | 523 pregleda | Sport

Mlađe kategorije s trenažnim aktivnostima krenule su početkom kolovoza u kojemu je održana i škola nogometa. Prvenstva za pet kategorija mladeži počela su nakon mjesec dana - početkom rujna.

Piše:
Compas

Najmlađa kategorija (U-8) natječe se u 1.ŽNL Bjelovarsko - bilogorske županije, a oni su završili na petom mjestu od 6 klubova. Zabilježili su jednu pobjedu i sedam poraza.

Kategoriju vodi trener Matija Šimunović, a ukupno je u osam susreta nastupilo 20 igrača.

Ukupno su postigli šest golova, od toga: David Pušćenik 3, Ivan Lionel Kiš, Fran Salvador i Neo Bahnik po 1.

Početnici (U-10) zauzimaju deveto mjesto od ukupnih 11 klubova u 1.ŽNL PSŽ. Ukupno su odigrali 10 utakmica, od čega imaju tri pobjede, jednu neriješenu i šest poraza.

Prvi strijelac ove ekipe je Luka Glazer s 13 pogodaka i četvrti je strijelac cijelog natjecanja. Roko Strmota dodao je 4, a po jedan su zabili Aleksandar Sašić, Luka Bakarić i Filip Louč.

Ekipu vodi trener Jeroslav Škondro, a u deset utakmica nastupilo je 15 igrača.

Mlađi pioniri (U-12) su jesenski prvaci 1.ŽNL PSŽ. U 10 utakmica upisali su 9 pobjeda i jedan poraz te postigli 52, a primili 7 zgoditaka.

Za ovu kategoriju nastupilo je 20 igrača, a u strijelce su se upisivali: Emanuel Jurić 20, Klara Ivezić 5, Noa Ereiz, Tin Jurjević i Matija Mijačević 4, Fran Bešlić 3, Fran Bahnik i Roko Strmota 2, a po jedan su zabili Aleksandar Debeljak, Damjan Ciganović, Karlo Šubert, Matko Džolić, Noa Parag i Luka Rađenović.

Emanuel Jurić je drugi strijelac lige s golom zaostatka za Ante Zebom iz Papuka. Trener ove kategorije je Ivor Podunavac.

Stariji pioniri (U-15) zauzimaju peto mjesto na tablici. Ukupno se u ligi natječe 12 klubova, a nakon lošijeg starta od tri poraza, u sljedećih 8 utakmica upisali su šest pobjeda i dva poraza. Ukupno su zabili 45, a primili 34 zgoditka.

Za ovu kategoriju nastupio je 21 igrač, od čega četiri imaju 10 odigranih susreta (Lovro Bruneta, Teo Duvnjak, Milan Rađenović i Gabrijel Sudetic).

Teo Duvnjak je prvi strijelac lige s 24 postignuta pogotka, a golove su još zabijali: Leon Kaurin 5, Emanuel Jurić i Matija Mijačević 3, Dorijan Fraj 2, a po jedan Luka Arčabić, Karlo Pavlović, Karlo Majstorović, Filip Pečanić i Gabrijel Sudetić. Ekipu vodi trener Mario Adžijević.

Juniori su završili na sedmom mjestu. U 9 odigranih susreta zabilježili su tri pobjede, jedan neodlučen ishod i pet poraza. Zabili su 15, a primili 18 pogodaka.

Za ekipu trenera Srećka Knoka golove su postizali: Lovro Skender 4, po 2 Emir Behrami, Igor Galko i Teo Duvnjak, dok su 1 zabili Lukas Dobraš, Josip Horvat, Klario Kolar, Filip Lončarević i Fabijan Nikić.

Ukupno je nastupilo 22 igrača, a najviše minuta odigrali su Igor Galko i Vinko Galović koji u 9 utakmica nijednom nisu bili zamijenjeni.

izvor: NK Lipik 1925