Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
Rukometni klub LiPa

Pobjeda seniora protiv Frankopana

13.10.2019. 21:05 | 713 pregleda | Sport

Rukometaši LiPe nastavljaju s pobjedama u 3. HRL Istok. Ovoga puta su bili bolji od RK Frankopan rezultatom 34:24 (15:10).

Piše:
Compas

Naši rukometaši ulaze mlako u utakmicu što malobrojni gosti koriste i vrlo brzo vode 1:4. Nakon toga se domaći konsolidiraju te vrlo brzo okreću rezultat u svoju korist koji uspješno kontroliraju do kraja poluvremena koje završava 15:10. Međutim, gosti se ne predaju te čak uspijevaju smanjiti rezultat na 18:15, ali više od toga nisu mogli. Duža klupa, ali i veća kvaliteta je presudila te LiPa povećava svoju prednost do konačnih 34:24. Rezultat je mogao biti i veći da je bilo više prisebnosti u realizaciji.

Ovom pobjedom su naši rukometaši ostali na prvom mjestu prvenstvene ljestvice s maksimalnih 8 bodova, a na maksimalnom učinku će pokušati ostat i nakon sljedećeg kola u kojem gostuju kod Slavije iz Starog Petrovog Sela.

VIKEND MLAĐIH KATEGORIJA

Dječaci „B“ su u Virovitici odigrali 3. krug 1. HRLDB Istok te, nažalost, ostvarili dva poraza. Bolji od njih su bili domaći vršnjaci rezultatom 13:7 te RK Slatina 11:9.

Prvi krug mini rukometne lige su odigrale i djevojčice rođene 2010. godine i mlađe. One su u Novskoj ubilježile 3 pobjede i 2 poraza.

Također, prvi krug 1. HMKRL su odigrale i djevojke ŽRK Lipik – ŠR LiPa, rođene 2004. i mlađe te su u Daruvaru bile bolje od domaćina rezultatom 13:12.

Za ŽRK Lipik – ŠR LiPa  su igrale Hana Bošnjaković, Dorotea Hihlik, Laura Leovac, Petra Hihlik, Nika Ljevaković (1), Zrinka Hihlik, Nika Čelec (2), Lea Jurjević (8), Ivana Gagula, Ana Vondra, Nika Lopar, Maja Gagić (2), Lana-Laura Ostrman.