Delfin
LIPIK test
Medianno
NOGOMETNI VIKEND

Lipik protiv Kaptola do visokih 6:0, drugi na ljestvici MŽNL SB-PŽ

09.09.2019. 09:49 | 861 pregleda | Sport

Piše:
Compas

LIPIK 1925 odigrao fenomenalnu utakmicu i slavio protiv lanjskog osvajača 1.ŽNL, Kaptola sa 6-0. Rezultat je mogao biti i znatno veći da lopta čak četiri puta nije završila na vratnici gostujućeg gola. U visokoj pobjedi golove su postigli Jirasek 3, Brandon 2 i Jozipović.

Hajduk je došao do prvih bodova na gostovanju u Oprisavcima kod Zadrugara, a u pobjedi 3-1 golove su postigli Kovačić, Krpan i Zandona.

Lipik je sada treći na tablici s tri boda zaostatka u odnosu na Slavonac iz Bukovlja i Mladost (Sibinj).

Naši predstavnici u 1.žnl ostvarili su dva remija. Dobrovac je odigrao 2-2 protiv Dinama (Rajsavac), a u strijelce su se upisali Gelešić i Adžijević. Croatia iz Donje Obriježi stigla je do prvog boda, a strijelac je bio Mateo Jareš. Gosti su na samom kraju utakmice postigli pogodak za konačan rezultat 1-1. Dobrovac se s dva boda nalazi na desetom mjestu, dok je Croatia dvanaesta.

U drugoj županijskoj nogometnoj ligi Jovača nastavlja s dobrom igrom, a ovaj puta su svladali goste iz Gradca s 3-2 (Mioković, Strganac, Lengelić). Lokalni derbi između Slavonije i Dinama iz Badljevine završio je neodlučenim rezultatom 0-0. Jovača je sa šest bodova na drugom mjestu s istim brojem bodova kao i prvoplasirana Lipa, dok je Dinamo šesti s dva boda, a Slavonija je na devetom mjestu s jednim bodom.