Delfin
Delfin
Medianno
NOGOMETNI VIKEND

Lipik slavio u teškom gostovanju

03.09.2019. 11:59 | 750 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Nakon dva uzastopna poraza NK Lipik konačno je prošlog vikenda došao do toliko željene i potrebne pobjede. Na gostovanju u Sikirevcima pobijedili su dosta visokim rezultatom od 4:1, zgoditke su za Lipik postigli Brandon Katie, Janković, Bryan i Kaurin.

Hajduk nije bio te sreće jer se kod njega dogodilo posve suprotno. Ovaj vikend ugostili su na svom terenu Bukovlje koje ih je potpuno nadigralo. U krajnjem rezultatu od 4:1, jedini pogodak za domaćina postigao je Kovačić.

Dobrovac je u gostovanju kod Omladinca u Čaglinu u utakmici punoj pogodaka s obje strane ipak tijesno izgubio, domaćin je slavio s 4:3. Pogotke za Dobrovčane postigli su Popović, Poletto i Derenj.

Croatia iz Donje Obriježi u gostima u Buku teško je poražena od NK BSK s visokih 4:0, priliku za pobjedu u trećem kolu imat će kada im u goste dođe Graničar iz Zagrađa.

Badljevački Dinamo remizirao je na svom terenu protiv Eminovaca 2:2, za domaće golove su postigli Jukić i Munić; Slavonija iz Prekopakre na gostovanju u Golobrdcima je doživjela težak poraz 8:1, Eck je jedini zabio za Prekopakru dok je Jovača iz Marinog Sela slavila na svom terenu protiv Ovčara s 2:0, mrežu gostiju su zatresli Veselovac i Langelić.