Delfin
LIPIK test
Radio Daruvar 2
2. MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „VEZMAR“

NK Mladost Nada Hrastovac osvojila turnir u Marinom Selu

12.08.2019. 01:23 | 834 pregleda | Sport

U organizaciji HNK Jovača Marino Selo i pod pokroviteljstvom Grada Lipika na nogometnom igralištu HNK Jovača u Marinom selu, održan je drugi po redu Memorijalni turnir „Vezmar“, posvećen poginulim igračima HNK Jovača u Domovinskom ratu i tragično preminulima.

Piše:
Matija Kulhavi

Prilikom njegovog otvorenja, Miroslav Mioković, predsjednik nogometnog kluba Jovača, zahvalio je svima, obiteljima poginulih branitelja kao i Gradu Lipiku na pomoći pri realizaciji ovog turnira. Tom su prilikom dodijeljene zahvalnice za doprinos u stvaranju i djelovanju HNK Jovača ispred spomen ploče na kojoj se nalaze imena osnivača i prvih igrača HNK Jovača.

Prvi dan turnira

Prvi dan turnira odigrane su dvije utakmice, između NK Stari Grad (Kraljeva Velika) i domaćina HNK Jovača (Marino Selo) u kojoj je s rezultatom 5:2 pobjedu odnijela Jovača i između NK Ribar (Kaniška Ive) i NK Mladost Nada (Hrastovac) u kojoj je nakon rezultata 2:2 ekipa iz Hrastovca prošla dalje raspucavanjem penala.

Drugi dan turnira

Turnir je nastavljen u nedjelju, utakmicom za treće mjesto u kojoj je NK Ribar pobijedio NK Stari Grad rezultatom 2:0, dok je u finalnoj utakmici pobjeda pripala momčadi NK Mladost Nada iz Hrastovca koja je rezultatom 5:2 pobijedila domaćina, HNK Jovaču i tako osvojila drugi memorijalni turnir "Vezmar".

Turnir je protekao u sportskom duhu i prijateljskoj atmosferi, a po njegovom završetku, sudionicima turnira dodijeljeni su pehari. Organizatori su, poput pravih domaćina, ugostili i počastili hranom i pićem sve sudionike turnira kao i gledatelje.