Delfin
LIPIK test
Radio Daruvar 2
11. SLAVONSKA BRDSKO BICIKLISTIČKA LIGA 2019.

U nedjelju XCU utrka Pakrac- Brezovo polje

03.07.2019. 14:51 | 803 pregleda | Sport

U organizaciji biciklističkog kluba Titan, trgovine Bicikli Tessari, tvrtke Giant Hrvatska i Sportske zajednice Grada Pakraca, 7. srpnja će u okviru Slavonske brdsko biciklističke lige biti održana 5. biciklistička utrka sezone 2019. naziva GIANT SBBL XCUphill Psunj – Prvenstvo Slavonije.

Piše:
Tomislav Ević

Cross country utrka duljine 25.5 kilometara i 988 metara visinske razlike prilagođena je za sve kategorije biciklista ( Veterani A,B i C, Žene, Kadeti, Junior, Sport i Elite). Okupljanje je u ranim prijepodnevnim satima na lokaciji pakračke tržnice gdje će se u 9 sati početi s prijavama natjecatelja i podjelom startnih brojeva.

Zaključenje startne liste je u 10:30, a start je predviđen za 11 sati. Cross country staza duljine 25.5 kilometara će voditi bicikliste od tržnice do Brezovog polja, najprije asfaltnom cestom, zatim makadamom te šumskim singletrackom cijeli drugi dio staze do Brezovog polja na 988 m nadmorske visine.


Sve informacije u vezi prijava i pretprijava kao i detalje oko utrke možete pronaći na linkovima EVENT, PRAVILA, PRIJAVE.