Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH

U sportskoj dvorani OŠ Lipik regionalne kvalifikacije u stolnom tenisu

08.06.2019. 11:53 | 596 pregleda | Sport


U sportskoj dvorani Osnovne škole Lipik, danas 8. lipnja u 10 sati počele su regionalne kvalifikacije stolnog tenisa 2019. Požeško-slavonske i Virovitičko podravske županije koje se održavaju u organizaciji Plazma sportske igre mladih uz potporu STK Lipa i Grada Lipika.

Piše:
Tomislav Ević

 

Direktora stolnoteniskog natjecanja u okviru Sportskih igara mladih Igora Kroužila upitali smo da nam da izjavu u vezi današnjih događanja: „Danas ovdje u Lipiku imamo regionalne kvalifikacije stolnog tenisa na Plazma sportskim igrama mladih. Današnji pobjednici putovat će u Split na Državno finale koje će se odigrati 10. kolovoza. Djeca koja će se kvalificirati za finale, otići će u Split par dana ranije i imat će se priliku uoči finala odmoriti, zabaviti i kupati nakon čega slijedi finale, a naravno pobjednici idu na međunarodno finale na koje dolaze pobjednici iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

U okviru plazma sportskih igara mladih u Lipiku je održan i Coca Cola kup natjecanje u nogometu, bit će još održano i regionalno natjecanje u šahu i rukometu.

Zahvaljujem gradonačelniku Lipika Vinku Kasani što je našao razumijevanja i vremena za nas i naš projekt kojim želimo djecu uključiti u sport, i onu koja se njime bave i onu koja će to tek početi, nam je cilj potaknuti ih da se na neki način uključe, a i da se druže sada i u Splitu sa svojim vršnjacima iz Hrvatske i šire.“ izjavio je Igor Kroužil.

FOTOGALERIJA: Plazma sportske igre mladih - regionalne kvalifikacije u Lipiku