Lipik banner
Upit2
Medianno
STK Lipa

U Lipiku održan Kadetski Uskršnji turnir u stolnom tenisu

27.04.2019. 22:23 | 406 pregleda | Sport

U organizaciji stolnoteniskog kluba”LiPa” iz Lipika, a pod pokroviteljstvom Grada Lipika u subotu, 27. travnja u lipičkoj Školsko sportskoj dvorani održan je Uskršnji turnir za najmlađe kategorije.

U kategoriji ”klinci” slavio je Niko Matić iz STK “Strmac” Nova Gradiška, dok je laureatkinja kategorije “klinceze” postala Sara Lanusović iz STK “Graničar” Slavonski Brod.

Od najmlađih kadeta najviše se popeo David Kubiček iz STK “Nuštar”, a u istoj kategoriji za djevojčice zlato je pripalo Marti Šipek iz STK ”Požega”.

Uvjerljiv je bio Mislav Pfaf iz STK “Nuštar” u kategoriji “mlađi kadeti”, dok se kod mlađih kadetkinja na vrh postolja popela Tonka Rudnički iz STK”Nuštar”.

Naslov pobjednice u kategoriji “kadetkinje” pripalo je Nini Virovec iz STK ”Pitomača”, a u najbrojnijoj skupini ”kadeti” naslov je premoćno odnio Enio Funes iz STK”Strmac” iz Nove Gradiške.

"Ni članovi STK ”LiPa” nisu ostali kratkih rukava. Tako je Kristijan Kasana osvojio broncu u kategoriji “kadeti”, a Jan Strmota se zadovoljio zlatom u utješnom ždrijebu iste skupine. Patrik Ljevar je osvojio treće mjesto u kategoriji “mlađi kadeti”, baš kao i Danijel Sanić u kategoriji “najmlađi kadeti”. Od članova STK ”LiPa” nastupio je i Ivan Majdandžić koji je ostao na korak do medalje.", doznali smo od Igora Sigetija, predsjednika STK LiPa koji se ovom prigodom zahvalio svima koji su na bilo koji način pridonijeli organizaciji i realizaciji turnira.

FOTOGALERIJA