Lipik banner
Lipik banner
Radio Daruvar
STOLNOTENISKI KLUB LIPA

Nastavljaju nizati uspješne rezultate

04.02.2019. 11:19 | 584 pregleda | Sport

Piše:
Matija Kulhavi

U organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza (HSTS) u Slavonskom Brodu protekle je subote, 2. veljače, odigran 4. Otvoreni turnir regije za najmlađe kadete na kojem su nastupili i predstavnici domaćeg Stolnoteniskog kluba LiPa.

Naši su najmlađi kadeti i ovom prilikom ostvarili odlične rezultate. Tako je Danijel Sanić osvojio drugo, a Luka Franković treće mjesto u glavnom ždrijebu turnira. Izvrstan je bio i Ivan Majdandžić koji je osvojio treće mjesto u utješnom dijelu turnira.

Moramo napomenuti da je ovo nastavak uspješnih postignuća koje ostvaruju naši mladi stolnotenisači s obzirom na to da su i prije tjedan dana na drugom memorijalnom turniru za mlađe uzraste Tomo Burcar u Virovitici ostvarili zapažene rezultate.

"Izuzetno sam zadovoljan rezultatima, kao i svakodnevnim unapređivanjem rada s djecom. Stoga bih se ovim putem zahvalio trenerima koji volontiraju i bez čijeg rada ne bi bilo ni ovako uspješnih rezultata.Ujedno se želim zahvaliti i Gradu Lipiku na sve prisutnoj pomoći u radu našeg Stolnoteniskog kluba, a i Lipičkom Compasu na medijskom praćenju.", rekao nam je Igor Sigeti, predsjednik STK LiPa.