Lipik banner
banner sezame okoliš
Medianno
STOLNOTENISKI KLUB LIPA

Vrlo dobri rezultati na turniru u Virovitici

28.01.2019. 11:56 | 796 pregleda | Sport

Piše:
Tomislav Ević

 

Mlade snage Stolnoteniskog kluba LiPa , nastupile su u proteklog vikenda tj. u nedjelju 27. siječnja na drugom memorijalnom turniru za mlađe uzraste Tomo Burcar održanom u Virovitici. U organizaciji Stolnoteniskog kluba Virovitica na ovom drugom izdanju turnira koji je  nazvan po jednom od osnivača, dugogodišnjem treneru i tajniku u klubu Tomi Burcaru, nastupilo je 56 natjecatelja u svim kategorijama. Iako nisu nastupili u cijeloj postavi radi viroza koje vladaju u ovo doba godine i radi kojih nisu mogli nastupiti Danijel Sanić i Ivan Majdandžić, ostatak ekipe, koju su činili Luka Franković, Patrik Ljevar, Kristijan Kasana i Jan Strmota, u Virovitici je postigao vrlo dobar rezultat.

U kategoriji najmlađi kadeti Luka Franković svojim je nastupom osvojio treće mjesto u završnom poretku, dok je u kategoriji mlađih kadeta drugo mjesto osvojio Patrik Ljevar. U kategoriji kadeta drugo mjesto osvojio je Kristijan Kasana dok je Jan Strmota završio na trećem mjestu.

„Vrlo sam zadovoljan rezultatima, dečki konstantno treniraju što je jasno vidljivo iz jučerašnjeg nastupa, a da je bilo boljeg zdravlja rezultati bi bili i bolji. Dečkima svaka čast i samo tako dalje!“ rekao nam je Igor Sigeti, predsjednik STK LiPa.