Turnir Donji Čaglić
banner sezame okoliš
Biciklijada 2019. (2)
MALONOGOMETNI TURNIR „GAREŠNICA 2019.“

Lipičko-pakračka ekipa Vrisak.hr osvojila 3. mjesto na turniru u Garešnici

16.01.2019. 12:33 | 832 pregleda | Sport

U organizaciji veterana NK Garić u novoj sportskoj dvorani u Garešnici se u vremenskom periodu od 5. do 13. siječnja igrao malonogometni turnir „Garešnica 2019.“ na kojem je ekipa Vrisak.hr, koja se sastojala od lipičkih i pakračkih igrača, osvojila 3. mjesto i nagradu od tisuću kuna.

Piše:
Matija Kulhavi

Seniorska kombinacija NK Lipik 1925 i NK Hajduk Pakrac pod nazivom Vrisak.hr na malonogometnom turniru u Garešnici osvojila je 3. mjesto svladavši OPG Ružička (MNK Bjelovar) rezultatom 1:0.

U skupini su bile tri ekipe, a Vrisak.hr je s pet bodova prošao četvrtfinale u kojima je ekipu Zdenka 91. iz Velikih Zdenaca pobijedio rezultatom 3:2. U polufinalnoj utakmici susreli su se s ekipom CB Gama & Pizzeria Faf iz Kutine, a nakon početnog vodstva naših s 1: 0, na kraju su Kutinčani ipak bili bolji te su pobijedili rezultatom 2:1.

Za Vrisak.hr nastupili su Roberto Zanetti, Vedran Macura, Tomislav Oršić, Stjepan Petrović, Ivor Podunavac, Ivan Kaurin, Adriano Baškiera, Mario Komljenović, Darko Kovačić i Filip Dietzman, a vodili su ih Dejan Iličić i Saša Komljenović.

Malonogometni turnir „Garešnica 2019.“ u konkurenciji 16 seniorskih ekipa osvojila je domaća ekipa Garygunsa. U finalu su pobijedili sastav Caffe bara Gama & Pizzerije Faf s 2:1 te su uz pobjednički pehar osvojili i nagradu od 10 tisuća kuna.