delfin3
delfin3
Medianno
NK LIPIK 1925

Odlični dvoranski rezultati mlađih pionira NK LIPIK 1925

08.01.2019. 10:41 | 2213 pregleda | Sport

Mladi Lipikovi nogometaši uzrasta do 12 godina (2006./2007. godište) bilježe sjajne nastupe na malonogometnim turnirima ove zime.

Piše:
Compas

Nastupili su na tri turnira (Dvoransko prvenstvo Bjelovarsko Bilogorske županije - Petica, Lipik i Novska), a na svakom su kroz grupnu fazu natjecanja prošli u četvrtfinale. Na Petici su ispali od vrlo jakog NK Bjelovara, dok su u četvrtfinalu Lipika svladali Novu Gradišku, a u Novskoj je svladana Segesta iz Siska.

Na domaćem turniru u polufinalu su se sastali s neugodnom Moslavinom iz Kutine od koje su ubilježili poraz, no u susretu za treće mjesto svladali su drugu ekipu iz Gradiške. Uz momčadsku nagradu, imali su i najboljeg golmana turnira, Milana Rađenovića.

U Novskoj su nakon izbacivanja Segeste, u polufinalu svladali i vrlo jaku Moslavinu s 2-1, no nažalost u finalu nisu iskoristili brojne šanse, te su nakon jedanaesteraca upisali poraz te zauzeli drugo mjesto. Leon Kaurin proglašen je za najboljeg igrača turnira.

Ove zime slijede im još tri dvoranska turnira (Nova Gradiška, Virovitica, Pakrac) gdje se od ove generacije može očekivati i pokoji naslov.

Pod vodstvom trenera Ivora Podunavca za ovu kategoriju nastupaju, Milan Rađenović, Vanja Grubić, Tin Jurjević, Fran Bešlić, Matija Mijačević, Lovro Bruneta, Luka Rađenović, Fran Bahnik, Leon Kaurin,   Emanuel Jurić, Noa Ereiz, Sergej Buzdum, Leo Hruška, Klara Ivezić, Luka Vinkler, Lara Šafar, Matko Džolić, Dino Makaj.