Streetball 2019. vertikal.
banner sezame okoliš
Radio Daruvar
16. BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR U LIPIKU

Večeras su na rasporedu četvrtfinale

27.12.2018. 08:53 | 1462 pregleda | Sport

Večeras od 18:40h očekuje nas najuzbudljiviji dan 16. Božićnog malonogometnog turnira. Na rasporedu su četvrtfinale, a u svakoj utakmici nastupit će po jedna domaća momčad, stoga ostaje za vidjeti hoće li koja uspjeti ući u fond nagrada. 

Piše:
Compas

Prva će na teren izaći ekipa Samoposlužna autopraonica Pakrac/Šume Šugić/CB Elixir kojoj će protivnik biti ekipa iz Novske, Živi Zid/Pekarne Pane di Vita. I jedni i drugi bili su drugoplasirani u svojim skupinama, a kao lagani favorit u utakmicu ulazi lanjski finalist koji u svojim redovima ima niz mladih drugoligaških i trećeligaških igrača, kao i jednog prvoligaškog - Luku Hujbera iz zagrebačke Lokomotive.

Drugu utakmicu igrat će branitelj naslova, CB Numero/Kip Gradnja, a planove o ponovnom osvajanju naslova pokušat će im ugroziti Usluga Pakrac, koju redom čine igrači pakračkog Hajduka.

Vrlo mlada ekipa Elite Academy, osim u Lipiku bilježi odlične nastupe na turnirima u okolici, a plasman u polufinale tražit će preko Kutinske ekipe MM Računovdstvo/CB Ana.

Posljednju utakmicu večeri igrat će CB Tržnica/Mont Metal protiv požeško-brodske ekipe Mršić Gradnja. Ako momčad CB Tržnica/Mont Metal bude kompletna, može se očekivati vrlo zanimljiva utakmica jer u redovima Mršić Gradnje nastupaju prvoligaški futsal igrači iz redova MNK Brod 035 kao i prvotimci požeške Slavonije.
Utakmice se igraju dva puta po dvadeset minuta, a posljednje tri minute utakmice igrat će se "čista igra".

Raspored utakmica:

18:40h: Samoposlužna autopraonica Pakrac/Šume Šugić/CB Elixir – Živi Zid/Pekarna Pane di vita Novska

19:40h: CB Numero/Kip Gradnja - Usluga Pakrac

20:40h: Elite Academy - MM Računovodstvo/CB Ana

21:40h: Cb Tržnica/Mont Metal - Mršić Gradnja