banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
KUGLAČKI KLUB LIPIK 1974

Lipičani solidni na kraju polusezone

07.12.2018. 19:58 | 571 pregleda | Sport

U završnici prve polovine sezone 3. Hrvatske kuglačke lige istok zona Požega, članovi KK „Lipik 1974“ suočili su se na stazama Pakračke kuglane s KK „Lokomotiva 1967“ iz Slavonskog Broda.

Piše:
Tomislav Ević

Iz razgovora s predsjednikom KK „Lipik 1974“ Antunom Adžijevićem saznali smo da klub ima vrlo solidne rezultate i da kuglači igraju vrlo dobro čemu u prilog govore i pobjede koje su ostvarili u zadnja dva susreta igrajući protiv „Slavonskog Banovca“ i „Papuka“, a niz dobrih igara nastojat će pokazati i protiv gostiju iz Slavonskog Broda. Ekipu Lipika predstavljali su D. Šubert, D. Tušim, E. Dalpont, J. Bohović, D. Schrötter, i V. Slijepčević uz I. Kozića, I. Zandonu i M. Tušima na klupi.

U vrlo tijesnoj i neizvjesnoj završnici Lipičanima je pobjeda izmaknula za svega 2 čunja, ali su zadržali treće mjesto na ljestvici te trenutno imaju 9 bodova iza drugoplasirane Nove Gradiške koju je na prvom mjestu u ovom kolu zamijenio KK „Zanatlija“ iz Slavonskog Broda. Kako još traje odigravanje završnih susreta 9. kola, situacija na ljestvici je još neizvjesna jer četvrtoplasirani KK „Slavonski Banovac“ s 8 bodova još očekuje susret s KK“HVIDR-a“ iz Požege, a KK „Papuk“ Pakrac koji također ima 8 bodova očekuje susret s KK „Požega“ nakon čega će se znati točan poredak na ljestvici tj. hoće li Lipik zadržati ili izgubiti trenutnu poziciju.

Konačni poredak na ljestvici objavit ćemo po završetku posljednjih susreta polusezone.