Medianno
S rukometnih terena

LiPa i Đakovo 2 odigrali neriješeno

25.11.2018. 09:47 | 443 pregleda | Sport

Pravi triler je publika mogle gledati tijekom utakmice 10. kola 3.HRL Istok koja se odigrala u subotu 24. studenoga, a na kojoj su se u pakračkoj sportskoj dvorani u subotu susreli rukometaši našeg lokalnog kluba s rukometnom momčadi iz Đakova i koja je u konačnici završila neriješeno: RK LiPa 29:RK Đakovo2 29.

Piše:
Compas

Iako su domaći rukometaši bolje otvorili sam početak utakmice i preuzeli uvodno vodstvo (4:1), gosti lagano popravljaju igru, dok naši igrači prave neshvatljive greške u obrani i napadu. To ekipa iz Đakova itekako dobro koristi  te na poluvrijeme odlazi s prednošću 13:15.

Ni u drugom djelu utakmice domaćini nisu našli pravi odgovor te je razlika samo porasla na visokih 5 razlike i to pet minuta do kraja utakmice 24:29.

No tada kao da je netko upalio svijetlo, mnogobrojna publika je počela žestoko navijati, što je do kraja podiglo domaće igrače koji su počeli igrati obranu kakvu su trebali od samog početka pa su u posljednjih pet minuta igre uspjeli nadoknaditi minus 5 golova razlike te su imali zadnji napad za pobjedu koji na žalost nisu iskoristili. Tako je na kraju rezultat ostao možda i najpravedniji - neriješen. Ponovno je u sastavu LiPe ponajbolji bio golman Keščec, dok je kod domaćina najbolji strijelac bio Macura sa sedam postignutih golova.

Za RK LiPa su nastupili: golmani Keščec, Papušek, Vujatović, Sadilek, Krucki (5), Gamberger(3), Bartoluzzi (4), Sommer (2), Švasta, Šimić (5), Macura (7), Sreš (1), Dražul, Krucki (2), Paragi, Major.

 

Mini-rukomet djevojčice Međužupanijska liga 1. turnir odigran je u Pakracu

ŠR LiPa/ŽRK Lipik - Novska 6-2

ŠR LiPa/ŽRK Lipik - Novska 7-2

- Daruvar 11-6

- Čazma 9-8

- Slatina 4-11

 

Ovaj tjedan su igračice koje nastupaju u 1. HRL Sjever za djevojčice odigrale dvije prijateljske utakmice. Zabilježile su dvije pobjede: ŽRK Lipik - ŽRK Slavonka 18-17  te protiv ŽRK Daruvara 29-21. Za ŽRK Lipik ŠR LiPa nastupile su Osterman, Jurjević, P. Hihlik, Z. Hihlik, Čelec, Ljevaković Zanetti, Gagula, Grgić, Lepka, Madžarević, Šafar, D. Hihlik.