AS obrt
RK LIPIK ŠR LiPa

Lipičke rukometašice podbacile u 2. kolu 1. Hrvatske mlađe-kadetske rukometne lige

19.11.2018. 12:33 | 545 pregleda | Sport

U Školskoj sportskoj dvorani u nedjelju 18. studenog odigrane su utakmice 2. kruga 1. Hrvatske mlađe-kadetske lige.

Piše:
Tomislav Ević

RK Lipik – ŠR LiPa na svom je terenu ugostio ekipe ŽRK Bjelovar, ŽRK Daruvar i ŽRK Podravka iz Koprivnice, a u drugom kolu 1. HMKRL mlade lipičke rukometašice odigrale su dvije utakmice.

U 18. utakmici 2. kola protivnice su im bile mlađe kadetkinje Koprivničke Podravke, koje su ih potpuno nadigrale i završnim rezultatom od 43:8 pokazale da su daleko kvalitetnija ekipa. U ovom vrlo visokom porazu od rukometašica Podravke, najbolji učinak na terenu među Lipičankama imale su Gabriela Madžarević sa 7 postignutih pogodaka i Nika Ljevaković s 1 postignutim pogotkom. Uz njih protiv ekipe Podravke nastupile su i Petra Hihlik, Dorotea Hihlik, Zrinka Hihlik, Nika Čelec, Rea Šafar, Lea Jurjević, Lana-Laura Ostrman, Antonia Pleša i Erin Lepka pod vodstvom trenera Vladimira Pipala.

U 19. utakmici 2. kola protivnice su im bile mlađe kadetkinje ŽRK Bjelovara. I u ovom susretu gošće su bile bolje od domaćih sportašica, iako u manjoj mjeri nego u prethodnoj utakmici, tako da je konačni rezultat bio 21:10 u korist rukometašica iz Bjelovara. Najbolji učinak na terenu među Lipičankama imale su Gabriela Madžarević s 5 postignutih pogodaka, a slijedile su je Nika Ljevaković koja je postigla 3 pogotka i Antonela Šubert s 2 zgoditka.