Radio Daruvar
NK LIPIK 1925

Statistika mlađih kategorija NK Lipik 1925

19.11.2018. 10:03 | 766 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Juniori su sezonu završili s pet pobjeda i pet poraza, te su postigli i primili identičan broj golova - 23. Nalaze se na šestom mjestu od 11 ekipa. Prvi strijelac je Nemanja Sudar s 8 zgoditaka, slijedi ga Miladinović s 5, Skender je postigao 3, a po jedan Čelebić, Galko, Čengić, Dobraš, Savi i Straga. Ovu kategoriju vodi Srećko Knok.

Stariji pioniri koje vodi Mario Adžijević nalaze se na petom mjestu, a liga broji dvanaest momčadi. Ubilježili su sedam pobjeda i četiri poraza, te zaostaju šest bodova za prvoplasiranim Dinamom iz Vidovaca. Primili su 11 golova (treća obrana lige), a zabili 22 (Stanković 5, 4 Sudetić i Fraj, 3 Kaurin, a jedan Čokrlić i Gurdon.)

Mlađi pioniri imali su najdužu sezonu od svih klupskih kategorija, a u 12 kola ubilježili su 9 pobjeda, jedan neodlučen ishod te dva poraza. Nalaze se na četvrtom mjestu od ukupnih 13 ekipa, a primili su 18 golova, dok su postigli 72 (Leon Kaurin 33, Emanuel Jurić 8, Dino Makaj 5, Sergej Buzdum 4, Noa Ereiz 3, Leo Hruška 3, Fran Bahnik 2, Lovro Bruneta 2, Matija Mijačević 2, Luka Vinkler 2, Matko Džolić 1, Rea Šafar 1, Klara Ivezić 1, Fran Bešlić 1). Leon Kaurin s 33 gola prvi je strijelac lige s gotovo nestvarnih 2.75 golova po susretu. Slijede ga s 29 Bilešić iz Rešetara i Križanović iz Papuka. Ekipu vodi trener Ivor Podunavac.

Početnici su se natjecali u najjačem rangu od svih kategorija, u međužupanijskoj ligi Brod-Požega, a u devet utakmica zabilježili su svih devet poraza. Postigli su tri zgoditka od čega je jedan bio autogol, a po jedan su postigli Lukas Melić i Aleksandar Debeljak.
Momčad vodi trener Jeroslav Škondro.

Najmlađa kategorija su limači koji se natječu u prvoj županijskoj ligi Bjelovarsko bilogorskoj, a u sedam utakmica zabilježili su jednu pobjedu i šest poraza. Postigli su 10, a primili 41 zgoditak.

Strijelci su bili: Jan Makaj 5, Roko Strmota 3, Jakov Šimunović 1. Ekipu je ovog ljeta okupio trener Vedran Kelemen.