banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
AS obrt
S rukometnih terena

Premoćna pobjeda momčadi RK LiPa nad Mladosti iz Donjeg Miholjca

15.10.2018. 13:09 | 574 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Unutar 4. kola 3. HRL istok momčad rukometnog kluba LiPa s rezultatom 44:18 premoćno je pobijedila ekipu Mladost iz Donjeg Miholjca na susretu koji se odigrao u nedjelju 14. listopada u sportskoj dvorani u Pakracu.

Nakon prošlotjedne iznimno loše utakmice, ova nam je bila itekako važna. Pristup utakmici je bio dobar kod svih igrača, a samo takvim zajedništvom možemo nešto napraviti na gostujućim utakmicama.“, rekao je trener RK LiPa Vladimir Pipal.

Za RK LiPa sedam su pogodaka postigli Andrija Krucki i Roko Major, dok su šest dodali Matija Šimić i Ivan Macura. Slijede ih Giuliano Bartoluzzi i Domagoj Vonić s četiri te Petar Sommer i Mario Lopar s 3 postignuta pogotka. Dva je dodao Dino Sadilek, dok su se jednom u strijelce upisali Tito Krucki i Filip Vuković. Nastupali su još vratari Tomislav Kešćec i Dario Papušek te Antun Gamberger, Sven Zerdin i Kristijan Paragi.

Naši seniori se trenutno se nalaze na drugom mjestu s 2 boda manje od prvoplasiranog i neporaženog RK Zrinski iz Bošnjaka, dok ih u sljedećem kolu očekuje gostovanje u Požegi kod istoimene druge ekipe.

Dvije uvjerljive pobjede u Donjem Miholjcu

U subotu, 13. listopada su dječaci (A) pod vodstvom trenera Svena Zerdina gostovali u Donjem Miholjcu u sklopu 2. kruga 1. HRLDA Istok te ubilježili dvije uvjerljive pobjede. Prvo su svladali RK Slatina rezultatom 18:9 (9:8), a zatim i domaćina RK Mladost sa 29:15 (14:6).

Za RK LiPa su nastupali: Benčić, Bruneta (16 pogodaka u dvije utakmice), Hrešić (5), Nagy (4), Karačić (10), Lucić (7), Šimić (4), Nuić, Sotonica, Andričević (1), Ristić.

Fotogalerija