Radio Daruvar
Malonogometni turnir Sv. Ivan u Marinom Selu

Ekipa Fuzetea osvojila malonogometni turnir u Marinom Selu

24.06.2018. 21:41 | 1360 pregleda | Sport

Ekipa iz Garešnice imena "Fuzetea" osvojila je ovogodišnje izdanje malonogometnog turnira Sv. Ivan u Marinom Selu savladavši u finalu ekipu "Žuta minuta" rezultatom 3:2.

Piše:
Hrvoje Gjulić

Ove godine na turniru se natjecalo osam ekipa koje su na početku bile podijeljene u dvije skupine iz kojih su po dvije najbolje izborile plasman u polufinale.

Vjerojatno najzanimljiviji susret bio je polufinale između "Žute minute", ekipe sastavljene od igrača iz Marinog Sela, Gaja i Kukunjevca, te "Ribara" iz Kaniške Ive. Nakon prve polovice utakmice "Ribar" je vodio rezultatom 3:0 da bi u drugom dijelu došlo do potpunog preokreta i pobjede "Žute minute" rezultatom 5:3. Drugo polufinale odlučeno je izvođenjem udaraca s bijele točke nakon kojih je "Fuzetea" rezultatom 6:5 bila bolja od domaće "Jovače".

U finalnom susretu ekipa "Fuzetea" je do pobjede i prve nagrade, pečenog janjca i 10 piva, došla rezultatom 3:2 protiv ekipe "Žuta minuta". Bila je to utakmica dostojna finala u kojoj je ekipa iz Garešnice na početku utakmice došla u zaostatak od jednog pogotka, ali nisu klonuli duhom nego su dobro igrom preokrenuli na 2:1, "Žuta minuta" poravnava rezultat, ali "Fuzetea" još jednim pogotkom dolazi do slavlja i titule najbolje ekipe na ovogodišnjem izdanju turnira. Poraženi se morao zadovoljiti utješnom nagradom, pečenim odojkom i 10 piva.

U utakmici za treće mjesto "Ribar" iz Kaniške Ive je rezultatom 1:0 savladao "Jovaču" te tako za nagradu osvojio pola pečenog janjca i 10 piva dok se poraženi u utakmici za treće mjesto morao zadovoljiti s pola pečenog odojka i 10 piva. Titulu najboljeg strijelca turnira osvojio je igrač "Jovače" Đuro Lengelić koji je tako svojoj ekipi, uz nagradu za četvrto mjesto, donio još 10 piva i 1 litru Jägermeistera.

Fotogalerija: Malonogometni turnir Sv. Ivan u Marinom Selu (24.06.2018.)