AS obrt
70. obljetnica postojanja NK Lasta Palešnik

Veterani Lipika došli do pobjede u prvoj utakmici

18.06.2018. 11:10 | 1859 pregleda | Sport

Od sljedeće sezone Lipik kreće u odigravanje nogometnih utakmica i s veteranskom momčadi. Tako je proteklog vikenda po prvi put okupljena veteranska ekipa koja je odigrala svoju prvu utakmicu protiv veterana NK Lasta Palešnik povodom obilježavanja 70. godina postojanja kluba iz Palešnika.

Piše:
Compas

U zanimljivoj utakmici rezultat je završio 2-1 za goste i tako su veterani Lipika u svojoj prvoj utakmici ostvarili pobjedu uz prikazanu dobru igru.

Momčad Lipika vodili su kao kapetan i najstariji igrač Srečko Knok Čuko i golman Mario Max Zanetti, a od poslijeratne legendarne generacije nogometaša nastupio je i Josip Tukara koji je kao sportski direktor okupio momčad.

U prvoj utakmici za veterane Lipika su nastupili: I. Stepić, Čevizović, Bahnik, Jozipović, D. Stepić, Zanetti, Knok, Tutić, Sekulić, Iličić, Tukara, Husko i Zekić.

Uz Zanettia i Knoka kao voditelje momčad i Tukaru kao sportskog direktora, kao dio stručnog stožera na klupi su još bili Marko Lujić i Dalibor Viboh.

U planu za sljedeću sezonu je da veterani Lipika krenu i s natjecanjem, a odluka hoće li to biti 3. ŽNL Požeško-slavonska, veteranska liga Sisačko-moslavačka ili će se samo redovito odigravati prijateljske veteranske utakmice dogovorit će se u narednim danima.