Radio Daruvar
22. LJETNI MALONOGOMETNI TURNIR PAKRAC

Bravo Sport Rekreacija pobjednik turnira u Pakracu

16.06.2018. 15:36 | 990 pregleda | Sport

Pobjedom ekipe Bravo Sport Rekreacija iz Gradiške (do 1993. Bosanska Gradiška) sinoć je završen 22. ljetni malonogometni turnir u Pakracu.

Piše:
Matija Kulhavi

Prije same završnice turnira odigrane su polufinalne utakmice u kojima je ekipa Bravo Sport Rekreacija pobijedila ekipu Cafe bar Jet Set/Public s rezultatom 2:1 i tako se plasirala u finale, dok je u drugoj polufinalnoj utakmici ekipa CB Numero/Kip Gradnja poslije niza neizvjesnosti i izvođenja kaznenih udaraca pobijedila momčad Noćnog kluba Plavac, koja je pak naknadno u utakmici za treće mjesto s rezultatom 5:3 porazila dečke iz ekipe Cafe bar Jet Set/Public.

Konačna, finalna utakmica između ekipe CB Numero/Kip Gradnja i bosanske ekipe Bravo Sport Rekreacija završila je pobjedom potonjih i to uvjerljivim rezultatom 4:1.

Nakon turnira, nagrađene su najbolje ekipe i proglašeni najbolji igrači. Prvoplasirana ekipa Bravo Sport Rekreacija osvojila je nagradu od 14.000 kuna, drugoplasirani CB Numero/Kip Gradnja je dobio 4.000 kuna, a trećeplasiranoj ekipi pripalo je 2.000 kuna.

Najboljim igračem turnira proglašen je Neven Bunić (Bravo Sport Rekreacija). Fran Res (Cafe bar Jet Set/Public) proglašen je najboljim strijelcem turnira, a Miloš Bojanić (Bravo Sport Rekreacija) najboljim golmanom. Za najboljeg mladog igrača izabran je Filip Bungić (CB Numero/Kip Gradnja).