AS obrt
MOTO KLUB PAKRAC-LIPIK

Odlični rezultati naših vozača

30.05.2018. 07:49 | 667 pregleda | Sport

U organizaciji MCK Petrinja u nedjelju 27. svibnja na stazi „Zelena dolina“ održana je Motocross utrka otvorenog prvenstva Hrvatske na kojoj je nastupilo troje predstavnika Moto kluba Pakrac-Lipik - Stefan Lenče i Noa Polenus u klasi MX50J te Luka Papak u klasi MX2.

Piše:
Matija Kulhavi

Mladi Stefan Lenče je u klasi MX50J zauzeo sjajno 4. mjesto, dok je Noa Polenus u istoj klasi zauzeo odlično 2. mjesto. Kako smo doznali od Marka Strage, tajnika MK Pakrac-Lipik, momci su i na ovoj utrci dali sve od sebe te su veoma dobro vozili, a u ukupnom poretku Stefan Lenče još uvijek drži izvrsno 2. mjesto, a Noa Polenus 4. mjesto. U juniorskoj konkurenciji MK Pakrac-Lipik kao klub trenutno zauzima izvanredno 4. mjesto.

U klasi MX2 Luka Papak je odvezao jednu od najboljih utrka ove sezone te je zauzeo 2. mjesto, samo je Nikola Hranić bio ispred njega. U ukupnom poretku Luka se trenutno nalazi na 7. mjestu u iznimno teškoj konkurenciji koju čini 15 vozača. U poretku seniora MK Pakrac-Lipik se nalazi na 9. mjestu.

Priliku za nove bodove i nove uspjehe vozači našeg lokalnog kluba imaju već u četvrtak, 31. svibnja na stazi „Karasov brijeg“ u Kozarevcu.