banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
AS obrt
Slavonska stolnoteniska regija - Zapad

Kadeti STK Lipe nastavili s odličnim rezultatima

07.04.2018. 15:28 | 715 pregleda | Sport

Društveni dom u Filipovcu danas je bio mjesto odigravanja 13., 14. i 15. kola kadetske lige Slavonske stolnoteniske regije - Zapad. Domaćini iz STK Lipa su pobijedili u 2 dvoboja, a posebno se ističe pobjeda protiv STK Obrtnička škola - Brod u izravnom dvoboju za drugo mjesto.

Piše:
Hrvoje Gjulić

Za domaćine iz STK Lipa, koji su današnje natjecanje dočekali kao trećeplasirani na prvenstvenoj tablici, dan nije započeo dobro te su u prvom dvoboju dana izgubili od prvoplasiranog Bjelovara rezultatom 4:1. Zatim su bili uvjerljivi protiv šestoplasiranog STK Graničar 2 iz Slavonskog Broda rezultatom 5:0 da bi u svojem posljednjem dvoboju pobijedili STK Obrtnička škola - Brod rezultatom 3:2 čime su ih prestigli na tablici te zauzeli drugo mjesto.

"Izuzetno sam zadovoljan igrama koje su pružili naši dečki, a 5. svibnja idemo u Slavonski Brod po potvrdu drugog mjesta", rekao nam je Igor Sigeti, predsjednik STK Lipa.

Za domaći sastav nastupili su Kristijan Kasana, Mihael Malina, Patrik Ljevar i Jan Strmota, a vrijedi napomenuti i da seniori sutra putuju u Slavonski Brod gdje će pokušati osvojiti treće mjesto u 3. HL Istok.