banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
RK lipa

Rukometne vijesti - tijekom praznika iznimno aktivno

31.03.2018. 11:34 | 739 pregleda | Sport

Već tradicionalno, za Uskrs su sve rukometne selekcije slobodne, no u klubu se užurbano radi jer pred nama je izrazito zahtjevan period, govori nam Dean Nagy iz RK Lipa.

Piše:
Compas

Naime, već na uskršnji ponedjeljak  dječaci (2006. godište i mlađi) će se uputiti na dvodnevni turnir u Bjelovar gdje se nalaze u skupini s Požegom, Bjelovarom i PPD Zagreb. Dječaci (2004. godište) sljedeći vikend idu na veliki dvodnevni turnir u Požegu gdje su u skupini s Bjelovarom, Nexeom, Ivanićem, Brodom i Umagom. Najmlađi dječaci i djevojčice odlaze u Karlovac na veliki turnir, kojI se neslužbeno smatra prvenstvom Republike Hrvatske. Osim tog nastupa, dan ranije u lipičkoj dvorani najmlađi će odraditi prvenstveni turnir na kojem će, između ostalih, nastupiti Bjelovar, Garešnica, Virovitica, Koprivnica, Čazma... Tako će u relativno kratkom roku RK Lipa predstavljati više od 100 dječaka i djevojčica iz Lipika i Pakraca na ponajvećim turnirima u našoj zemlji.

Sve je to za nas izniman, kako volonterski, tako i financijski pothvat. Tome moramo pridodati kako seniorski sastav nakon domaćinskog poraza od Slatine koristi pauzu za pojačani rad jer sklopom okolnosti okosnica sastava su momci rođeni 2000./2001. godine kojima je prije svega potreban kvalitetan rad te mirnoća i strpljenje kako bi rezultat kroz skoro vrijeme došao do vidjela, dodao je Nagy.

Seniorski sastav u srijedu 4. travnja odigrat će prijateljsku utakmicu s Novskom, dok za idući vikend, 7. i 8. travnja gostuju u Slavonskom Brodu. Sljedeća domaćinska utakmica prema rasporedu je 14. travnja s RK Županja.