banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
AS obrt
Nogometni klub Dobrovac

Uspješna polusezona za dobrovački nogometni klub

05.03.2018. 11:18 | 1062 pregleda | Sport

NK Dobrovac je u nedjelju, 4. ožujka održao svoju redovnu godišnju skupštinu na kojoj su podnesena izvješća o radu za 2017. godinu, a raspravljalo se i o planu za ovu godinu.

Piše:
Hrvoje Gjulić

Skupštinu je vodio tajnik kluba Davor Dolić, a prvo je podneseno izvješće blagajnika iz kojeg je vidljivo da NK Dobrovac raspolaže proračunom od 60 000 kuna od čega je najveći donator Grad Lipik, a sredstva su uglavnom utrošena u plaćanje puta na gostovanja, suce, trenere te organizaciju memorijalnog turnira.

Trener Marijan Gurdon u svom je izvješću rekao da klub za sada stoji uspješno što se seniora tiče. Do tri kola unazad NK Dobrovac je bio vodeći na tablici, ali onda su se opustili te su polusezoni završili na trećem mjestu. Očekivanja za nastavak sezone su ostanak prvi vrhu tablice, no igra se malo utakmica te dva loša rezultata mogu donijeti veliki pad na tablici.

Nastavak sezone zakazan je za 25. ožujka kada NK Dobrovac gostuje u Donjoj Obriježi.

Zamjenik gradonačelnika Grada Lipika Slobodan Katunar čestitao je klubu na uspjehu u proteklom periodu te je naglasio kako uvijek mogu očekivati podršku Grada za svoj rad.

Dejan Iličić je pozdravio sve okupljene ispred prijateljskog NK Lipik 1925 te im je zahvalio za uspješnu suradnju s obzirom na to da djeca iz Dobrovca treniraju i natječu se u klubu iz Lipika te zbog toga kategorija U-15 nosi naziv NK Dobrovac. Također, pozvao je NK Dobrovac da i u budućnosti održe ovu dobru suradnju.

Vodstvo NK Dobrovca na skupštini je dodijelilo zahvalnice za suradnju, a dobili su ih, između ostalih, Grad Lipik, NK Lipik 1925, DVD Dobrovac, Udruga LIDO Dobrovac, PE-ZE d.o.o. i Pakrac Plin.