banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
Godišnja skupština HNK Jovača

Aktualno vodstvo kluba najavilo odlazak

25.02.2018. 19:44 | 1095 pregleda | Sport

U Marinom selu je 25. veljače održana redovna godišnja skupština Hrvatskog nogometnog kluba Jovača na kojoj se raspravljalo o izvješćima za proteklu godinu, a ujedno je aktualno vodstvo kluba najavilo odlazak s čelnih pozicija pa će se, na izbornoj skupštini koja će se održati 11. ožujka u 10 sati, birati novo vodstvo ovog županijskog trećeligaša.

Piše:
Hrvoje Gjulić

Predsjednik kluba Tibor Nagy na početku je pohvalio igrače ekipe zbog boljih rezultata s obzirom na prošlu sezonu, ali je i naglasio problem s organizacijom treninga. "Pokazujete odličnu igru prvih 30 minuta ili tijekom prvog poluvremena, ali tada slijedi vidljiv pad u koncentraciji, a to je, po mojem mišljenju, rezultat manjka fizičke kondicije koja je uzrokovana lošom organizacijom treninga što je donekle i razumljivo jer svi igrači, a i trener, imaju svoje obveze i ne mogu uvijek prisustvovati treninzima. Ipak, niti jedna ekipa nas tijekom dosadašnjeg dijela prvenstva nije nadigrala."

Blagajnik Mijo Štimac izvijestio je da klub raspolaže s oko 40.000 kuna, uglavnom sredstava koje uplaćuje Grad Lipik. Novci su potrošeni na održavanje igrališta kao i ostale opreme, plaćanje sudaca i delegata te organizaciju turnira.

Gradonačelnik Grada Lipika Vinko Kasana pozdravio je sve članove kluba koji su se okupili na skupštini te je rekao kako će Grad financijski i dalje pomagati HNK Jovaču jer je u interesu da i na zapadnom dijelu Grada postoji klub te je istaknuo i da će buduće vodstvo kluba imati jednaku podršku kao i dosadašnje.