TOPLICE LIPIK _vanjski
LIRA okomiti
LIRA vodoravni
DOGOVOR SUSJEDA I SPORTSKIH RIVALA

Dogodilo se i to! Osnovana zajednička momčad Lipika 1925 i Hajduka

01.09.2023. 21:10 | 887 pregleda | Sport

Piše:
Dinko Kliček

"Zbog nedostatka djece u dobi kadeta/juniora, a u svrhu razvitka igrača koji bi sa 16 godina imali opciju prestanka igranja ili u najboljem slučaju se mogli nadati vrlo maloj minutaži u seniorima, Lipik 1925 i Hajduk iz Pakraca su uspostavili suradnju i osnovali zajedničku ekipu koja će se natjecati u MŽNL Brod - Požega. Riječ je o kadetskoj ekipi (2007/2008 godište) + 3 igrača 2006. godišta“, javljaju na klupskoj stranici NK Lipik 1925. 

Naziv ekipe je "Škola nogometa Li-Pa", a ekipu će voditi treneri Darko Kelemen i Ivor Podunavac, dok uži stručni stožer još čine Slavko Vuić i Filip Kozić. Svoje utakmice će ŠN Li-Pa igrati subotom u 10 sati, a domaćin će biti u Pakracu ili Lipiku, ovisno o tome čiji seniori taj dan ne igraju kod kuće. Prva službena utakmica ove ekipe je 9. rujna (subota) u 10 sati na Gradskom stadionu u Pakracu protiv NK Amater iz Slavonskog Broda. Nadamo se da ćemo ovom suradnjom u budućnosti dobivati mnogo više seniorskih igrača, a također vjerujemo da će velike koristi imati i naši županijski ligaši, doznajemo iz istog izvora.

Osim ŠN Li-Pa i Amatera u natjecanju još sudjeluju Budućnost iz Rešetara, Daruvar, Dinamo (V), Kaptol, Marsonia, Omladinac (GV), Oriolik, Tomislav iz Donjih Andrijevaca, Vinogorac i  Željezničar 1946.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/