TOPLICE LIPIK _vanjski
delfin3
LIRA vodoravni
OK Volley Lipa

Odbojkašice i odbojkaši sudjelovali na Festivalu odbojke u Valpovu

17.01.2023. 09:49 | 998 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Mlađe dobne kategorije Odbojaškog kluba Volley Lipa u nedjelju, 15. siječnja prisustvovale su drugom okupljanju na Festivalu odbojke u Valpovu koji se održao u organizaciji OK Iovalium Valpovo. Festival je bio međunarodnog karaktera, a sudjelovale su 42 ekipe, odnosno 275 igračica i igrača.

OK Volley Lipa natjecala se sa svojih pet ekipa, doznajemo od Zvjezdane Kliček, predstavnice našeg lokalnog odbojkaškog kluba.

Za ekipu super - mini odbojke igrale su: Tara Sarajlija, Rea Grgić i Mia Kliček (1. i 2. r. i mlađi).

Za Lipu 1 i Lipu 2 u mini odbojci natjecale su se: Katarina Ivana Pavičić, Mia Adžijević, Hana Senci, Katja Ivanović, Toma Lukić, Ivor Jendrašić, Ana Belac, Korina Maic i Nika Hodak (3. i 4. razred).

Za Lipu 1 i Lipu 2 u maloj odbojci (5. i 6. razred) igrale su: Tina  Bišćanin, Elena Kliček, Anja Ždralović, Lorena Kliček, Lena Latinski, Ivanka Mirka, Eva Krivdić, Nika Grgić, Paola Vrkljan, Nola Mašić, Ana Teodorović, Zara Novokmet, Lara Žili i Korina Frajfogl.

 

U drugom krugu natjecanja na Festivalu odbojke naše odbojkašice odmjerile su snage s OK Biljem, OK Bizovcem, ŽOK Orašjem i ŽOK Ferivi Višnjevcem.

Posebno zahvaljujemo na pomoći našim seniorkama, Barbari Drempetić i Evi Čihak koje su vodile ekipu super - minića, Ines Jendrašić koja je vodila ekipu mini odbojke Lipu 2 i Hani Vujić na vođenju Lipe 2 u maloj odbojci. Zahvaljujemo i svim roditeljima koji su odvojili dragocjenu nedjelju i proveli je s nama podržavajući nas s valpovačkih tribina.“ – ističu iz uprave OK Volley Lipa te napominju kako je sljedeće okupljanje u veljači.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/