Grad Lipik_drugi banner
delfin3
Toplice Lipik 960x150_nsl

Kreće 6. izdanje Omanovac zimske trening lige

19.11.2022. 08:37 | 871 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Iduće nedjelje, 27. studenog u 10:00h počinje 6. izdanje tradicionalne Omanovac zimske trening lige, natjecanja rekreativnih trkača.

Ove godine planirano je 5 kola koja će se organizirati u razmaku od tri tjedna, a na posljednjem kolu planirano je proglašenje i ručak za natjecatelje.

Liga je natjecateljskog karaktera, a ručak i medalje se plaćaju od skupljenih priloga natjecatelja tijekom trajanja lige.

Prošlogodišnja liga bila je najposjećenija dosad, a sudjelovali su natjecatelji iz Požege, Kutine, Slavonskog Broda, Bjelovara, Garešnice, Daruvara, Popovače, Lipika, Pakraca. U prosjeku je svako od 7 kola pohodilo 35 natjecatelja.

Osim rekorda u najvećem broju natjecatelja u jednom kolu (51), oboren je i onaj za najbržeg natjecatelja, a drži ga lanjski ukupni pobjednik Antonio Đurčević koji je uspon od pakračke Česme do PD Omanovac na Zelenom vrhu svladao za 35min i 12s.

Dosad su ligu osvajali Daliborka (3 puta) i Darko Škevin (2 puta), utemeljitelji i voditelji lige prvih nekoliko godina, Jasna Hafner, Sanja Vuković (lanjska pobjednica), Renato Dasović, Vedran Kelemen i Antonio Đurčević (lanjski pobjednik).

Organizatori se ove godine nadaju većem broju domaćih natjecatelja, koji su prethodne dvije godine malo razočarali odazivom.

Od prošle godine ligu organizira bračni par Kelemen (Vedrana i Vedran), a sve informacije poput opisa staze i bodovanja mogu se dobiti na Facebook stranici Omanovac zimske trening lige ili osobno na broj 0989597455 (Vedran Kelemen).


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/