Grad Lipik_drugi banner
Grad Lipik_drugi banner
LIRA vodoravni
Memorijalni turnir u Dobrovcu

U finalu NK Lipik 1925 i NK Hajduk Pakrac

05.08.2022. 21:20 | 1012 pregleda | Sport

U spomen na poginule branitelje Dobrovca, u petak, 5. kolovoza svečano je otvoren dvodnevni Memorijalni turnir u nogometu.

Piše:
Compas

Memorijalni turnir na igralištu NK Dobrovac svečano je otvorio predsjednik lipičkog Gradskog vijeća Slobodan Katunar. Tom prigodom je istaknuo kako će poginuli branitelji, koji su dali živote za slobodnu nam domovinu Hrvatsku, živjeti dok god ih se sjećamo te da njihovu žrtvu zaboraviti nećemo.

Uz domaćina iz Dobrovca, na turniru sudjeluju ekipe NK Lipik 1925, NK Hajduk Pakrac i NK Libertas Novska. Prvog dana turnira u susretu između NK Hajduk Pakrac i NK Libertas Novska, pobjedu je izborila momčad Hajduka s rezultatom 2:1. U drugom susretu, s rezultatom 4:1 momčad NK Lipik 1925 pobijedila je domaćina iz Dobrovca.

Sutra, drugog dana Memorijalnog turnira očekuje nas utakmica za treće mjesto u 16:30 sati u kojoj će se susresti NK Dobrovac i NK Libertas, dok će finalni susret odigrati NK Hajduk Pakrac i NK Lipik 1925 u 18:30 sati.

FOTOGALERIJA


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/