TOPLICE LIPIK _vanjski
Grad Lipik_drugi banner
Toplice Lipik 960x150_nsl
Sportske igre mladih

Malonogometna ekipa Zadruga i Lipičanin Lovro Bruneta pobijedili u finalu u Splitu

29.07.2022. 09:13 | 1415 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Malonogometna ekipa Zadruga, koju čine kadeti Slavonije Požega, Dinama Vidovci i naš Lipičanin Lovro Bruneta došli su do finala Coca-Cola kupa - Sportskih igara mladih u Splitu.

Na putu do finala ovi mladi i perspektivni nogometaši osvojili su županijsko natjecanje u Požegi, a potom su na regionalnom natjecanju u Slavonskom Brodu pobijedili ekipe iz Osijeka i Nove Gradiške. U završnici u Splitu svladali su ekipe iz Otočca 5:1 i Konavala 6:0, a u finalu, koje izravno prenosi Sportska TV u petak u 19 sati, igrat će protiv ekipe iz Vrbovca.

Da ovo finale nije slučajnost potvrda je u činjenici da su Zadrugari i prošle godine bili u završnici u Splitu kad su na kraju osvojili 3. mjesto.

Za ovu nadarenu ekipu igraju Niko Radoš, Roko Mršić, Filip Prološčić, Žarko Dominik Jakovljević, Tvrtko Janković, Leon Bošković, Petar Balog i Lovro Bruneta.

Radi se o igračima koji su 2006. godište, a zanimljivost je da su, iako gotovo svi iz Požege,  za trenera još prošle godine izabrali Darka Kelemena.

Dodano 29.7.2022. u 23h

Pobjeda u finalu 2:1! Niko Radoš je proglašen najboljim golmanom, a Tvrtko Janković najboljim strijelcem.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/