LIPIK test
LIRA okomiti
Radio Daruvar 2
NOGOMETNI TURNIR U MARINOM SELU

„Leteći odred“ iz Daruvara osvojio turnir „Sv. Ivan 2022.“

27.06.2022. 09:53 | 1244 pregleda | Sport

U konkurenciji 7 ekipa na nogometnom turniru „Sv. Ivan 2022.“ odigranom u nedjelju, 26. lipnja na nogometnom stadionu HNK „Jovača“ u Marinom Selu najbolja je bila ekipa „Leteći odred“ iz Daruvara.

Piše:
Matija Kulhavi

Kako smo saznali od Miroslava Miokovića, predstavnika HNK Jovača, sedam ekipa provelo je vruće nedjeljno poslijepodne natječući se za titulu najbolje ekipe nogometnog turnira „Sveti Ivan 2022.“ u Marinom Selu. Vremenski uvjeti bili su sjajni, a travnati teren stadiona HNK „Jovača“ u izvrsnom stanju.

Prijave za sudjelovanje zaprimale su se do 10 sati prijepodne, a turnir je potrajao sve do večernjih sati. Nakon finalnog susreta prvo mjesto pripalo je ekipi „Leteći odred“ iz Daruvara, a drugo „Prvoj stativi“ iz Končanice.

Treće mjesto na turniru osvojila je domaća ekipa „Jovača“, koja je u utakmici za treće mjesto bila bolja od ekipe „Posavski hrast“ čiji su igrači stigli iz Bročica i Lipovljana. Najbolji strijelac turnira bio je Andrija Veselovac.

Nagradni fond sastojao se od hrane i pića za prve 4 ekipe; ekipa „Leteći odred“ osvojila je pečenog janjca i gajbu piva, „Prva stativa“ pečenog odojka i gajbu piva, „Jovača“ pola odojka i gajbu piva, a četvrtoplasirani „Posavski hrast“ pečene kobasice i gajbu piva.

Predsjednik i tajnik HNK „Jovača“, Tomslav VeselovacAndrija Meaški, zahvalili su se svima koji su se odazvali i sudjelovali na turniru te izrazili nadu da će se u istom, ako ne i većem broju odazvati i sljedeće godine.

FOTOGALERIJA


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/