LIPIK test
LIPIK test
Vistema
S NOGOMETNIH TERENA

Lipik i Dobrovac slavili

18.04.2022. 08:19 | 705 pregleda | Sport

Piše:
Compas

U utakmici 19. kola MŽNL SB-PŽ koja se, zbog već spomenutih radova u Lipiku, održala u subotu, 16. travnja na nogometnom stadionu u Pakracu, NK Lipik 1925 ugostio je ugostio ekipu NK Slavonac iz Nove Kapele. Pobjedom s rezultatom 3:0 (Ivan Rančić, Josip Jozipović 2x), u ovom je kolu Lipik učvrstio svoje treće mjesto na prvenstvenoj tablici. Posebno je zanimljiva činjenica da Lipik u posljednjih 6 utakmica nije primio gol. U idućem, 20. kolu Lipičani odlaze na gostovanje kod NK Slobodnica koja je deveta na tablici.

Pakrački Hajduk izgubio je s 3:0 tijekom subotnjeg gostovanja u Jakšiću, a sljedeće kolo očekuje ih susret protiv drugoplasiranog Tomislava.

NK Dobrovac slavi pobjedu / Foto: Compas.hr

U sklopu 1. ŽNL PSŽ ekipa Nogometnog kluba Dobrovac na svojem je terenu u subotu pobijedila drugoplasiranu Croatiu iz Mihaljevaca i to s uvjerljivih 4:0. Tri je zgoditka postigao Željko Popović Jup, a jedan Tomislav Adžijević. S ovom se pobjedom Dobrovac pomaknuo na 7. mjesto prvenstvene tablice.

Slavila je Croatia iz Donje Obriježi, i to na svojem terenu gdje je s 1:0 pobijedila Sulkovce.

Jovača iz Marinog Sela, koja igra u 3. ŽNL BBŽ Jug, u subotu je doživjela prvi poraz ove sezone tijekom gostovanja kod NK Tomislav u Đulovcu. Rezultat je bio 3:2 za domaćina, a golove su za Jovaču postigli Matija Meaški i kapetan Andrija Veselovac.


LIRA ispod članka