LIPIK test
LIRA okomiti
Radio Daruvar 2
Nogometni vikend

Lipik u borbi za vrh prvenstvene tablice u Pakracu dočekuje Slavonac iz N. Kapele

16.04.2022. 08:57 | 324 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Pobjedom u zaostaloj utakmici 17. kola s rezultatom 3:0 protiv Papuka iz Velike, momčad NK Lipik 1925 preskočila je Požegu te im drugoplasirani Tomislav bježi za samo dva boda.

S obzirom na to da su radovi u svlačionicama u samom završetku i nije moguće presvlačenje u objektu svlačionica, Lipičani će danas, 16. travnja u 17:15h na nogometnom igralištu u Pakracu, kao domaćini dočekati Slavonac iz Nove Kapele koji zauzima 6. mjesto na tablici.

Pakrački Hajduk, koji se s 27 bodova nalazi na 8. mjestu tablice u isto vrijeme danas odlazi na gostovanje u Jakšić čija se ekipa nalazi na 11. mjestu prvenstvene tablice s 18 bodova.

U sklopu 1. ŽNL PSŽ ekipa Nogometnog kluba Dobrovac danas u 17:15 dočekuje Croatiu iz Mihaljevaca koja se nalazi na drugom mjestu tablice s dva boda zaostatka za vodećim Kaptolom. Dobrovac se s 24 boda nalazi na 9. mjestu. U proljetnom dijelu sezone Dobrovčani imaju dva domaća poraza protiv dvije ekipe koje se nalaze u samom vrhu tablice. Premda i ovo kolo igraju protiv vrlo jakog protivnika koji se nalazi u vrhu, pobjeda im je imperativ. U tom raspoloženju, predsjednik NK Dobrovac Marijan Poletto ovom je prigodom u ime Kluba, ali i u ime Udruge LIDO svim čitateljima Compasa uputio iskrene čestitke povodom Uskrsa.

Croatia iz Donje Obriježi, koja je 11. na tablici na svojem terenu danas u 17:15 dočekuje Sulkovce koji su posljednji na tablici.

Ovaj se vikend nastavlja i proljetni dio prvenstva 2. ŽNL PSŽ u kojoj igra NK Dinamo iz Badljevine. Dinamo se nalazi na pretposljednjem, 7. mjestu prvenstvene tablice, a u ponedjeljak, 18. travnja odlazi na gostovanje kod Eminovaca koji se nalaze na 4. mjestu.

Jovača iz Marinog Sela, koja igra u 3. ŽNL BBŽ Jug, danas odlazi na gostovanje kod NK Tomislav u Đulovac. Jovača se nalazi na 5. mjestu prvenstvene tablice s 32 boda, dok se Tomislav s tri boda više, nalazi na 4. mjestu.


LIRA ispod članka