LIRA okomiti
LIPIK test
IPC - Delfin
Tenis Akademija Lipik

Sudjelujte u trodnevnom teniskom kampu u Lipiku

14.04.2022. 14:04 | 363 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Nedavno osnovani teniski klub Tenis Akademija Lipik sljedeći tjedan organizira trodnevni teniski kamp za djecu od 5 do 14 godina pod nazivom „Tenis – Fitness – Sport – Camp“, doznajemo od trenera Željka Smičiklasa.

Radi se o atraktivnom, zanimljivom, zdravom i korisnom integralnom sportskom i mentalnom treningu tijekom kojeg će polaznici steći znanje o osnovama tenisa, primjerenom fitnessu i mentalnim vještinama.

Kamp će se održavati 19., 20 i 21. travnja u vremenu od 8:30 do 12:30h na teniskom terenima u Lipiku, a učestvovati se može po izboru, jedan, dva ili sva tri dana.

Što se tiče cijene, one su definirane prema tome koliko dana će se kamp pohađati:

1 dan = 99 kn

2 dana = 85 kn po danu

3 dana = 65 kn po danu

Ovdje treba istaknuti i to da sva djeca koja su polaznici talent škole lipičkog teniskog kluba imaju popust od 15 kuna na sve dnevne cijene. Međutim, trener ističe kako su i ove ponuđene cijene programa izuzetno prihvatljive kako bi se zdravim aktivnostima privuklo što više potencijalno zainteresirane djece za tenis i sport, tako da je ovo idealna prilika za sve one koji se još nisu odlučili na to žele li se baviti tenisom ili ne.

U donjem prilogu se nalazi više informacija.


LIRA ispod članka