LIRA okomiti
LIRA okomiti
IPC - Delfin
S NOGOMETNIH TERENA

NK Lipik 1925 sve bliže vrhu prvenstvene tablice

11.04.2022. 12:26 | 420 pregleda | Sport

Piše:
Compas

U sklopu 18. kola MŽNL Slavonski Brod – Požega, momčad NK Lipik 1925 ostvarila je značajnu pobjedu u Požegi s rezultatom 1:0.  Strijelac pobjedonosnog gola ostvarenog iz fantastično izvedenog slobodnog udarca bio je Giulijano Pierobon. NK Lipik se nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene tablice s 32 boda.

Seniori Lipika ovom su pobjedom odigrali četvrtu utakmicu za redom, a da su ostali netaknute mreže. Ujedno su se uključili u samu borbu za vrh prvenstvene tablice, a iz Kluba ističu kako je pred ekipom vrlo zgusnut raspored pri čemu ozljeda Kaurina i treći žuti karton Pierobona dodatno skraćuju ionako kratak kadar.

Pred Lipičanima je na rasporedu zaostala utakmica 17.kola koja se trebala prošli vikend odigrati u Lipiku protiv Papuka iz Velike. S obzirom na to da su radovi u svlačionicama u samom završetku i nije moguće presvlačenje u objektu svlačionica, utakmica će se igrati u Velikoj ovu srijedu u 19 sati gdje naši nogometaši tražiti 3 boda za totalno priključenje u borbi za drugo mjesto.

Samo tri dana kasnije, igra se redovno 19. kolo protiv Slavonca iz Nove Kapele, ali utakmica će se radi spomenutih svlačionica odigrati u Pakracu, u subotu, 16. travnja u 17:15h.

Bio je ovo pobjedonosan vikend i za pakrački Hajduk koji je s 2:1 pobijedio predvodnika ove međužupanijske nogometne lige,  NK Svačić iz Starog Slatinika. Hajduk je osmi na tablici te ima 27 bodova.

 

 

Dobrovac i Dinamo podijelili bodove

U sklopu 18. kola 1. ŽNL PSŽ Dobrovčani su gostovali u Rajsavcu dje su s domaćinom, tamošnjim Dinamom podijelili bodove. Rezultat je bio 2:2, a za Dobrovac su golove postigli Matej Nemeth – Campi i Željko Popović – Jup.

NK Dobrovac sad se nalazi na 9. mjestu prvenstven tablice s 24 boda, a iduće kolo dočekuju drugoplasiranu Croatiu iz Mihaljevaca.


LIRA ispod članka