LIPIK test
LIPIK test
Medianno
trkom u visine

Rekordni odaziv trkača na drugo kolo Omanovac zimske trening lige

23.11.2021. 08:19 | 3594 pregleda | Sport

„Protekle nedjelje održano je 2. kolo Omanovac zimske trening lige na kojoj je sudjelovao do sada najveći broj natjecatelja“, obavijestio nas je Vedran Kelemen, voditelj ovogodišnjeg izdanja trening lige.

Piše:
Tomislav Ević

 

Sa startne točke kod „Česme“ u Pakracu prema planinarskom domu Omanovac, protekle su nedjelje krenula rekordna 43 natjecatelja. Zov Omanovac zimske trening lige osjetilo je i 30 trkača iz Kutine te nekoliko njih iz Slavonskog Broda, a Kelemen ističe i sudjelovanje Antonia Đurčevića i Dejana Radanca koji se nalaze u samom vrhu hrvatske dugoprugaške atletike. Protekle nedjelje na Omanovac se nisu uspinjali samo trkači, van konkurencije na biciklima prema Omanovcu su krenuli Ivan Katalinić i Zoran Sudar.

Vladali su odlični vremenski uvjeti za uspon na odredište koje je smješteno na 655 metara nadmorske visine, a pobjednici su bili Antonio Đurčević u muškoj i Martina Šipoš Vučković u ženskoj konkurenciji. Drugo mjesto kod muškaraca pripalo je Vedranu Kelemenu, a treći je došao Stjepan Žanić. Kod žena druga je stigla Sanja Vuković, a treća Suzana Brlek. Najmlađa trkačica koja se popela na Omanovac je sedmogodišnja Tara Baksa iz Kutine, a najmlađi dječak bio je trinaestogodišnji Ivan Polak iz Kutine.

„Natjecatelji su bili oduševljeni bogatom okrjepom, dio je osigurao organizator, a dio su donijeli neke od natjecateljica. Gosti iz Sl.Broda su oduševljeni pogledom, a većina Kutinčana i Brođana najavljuje redovit dolazak na Ligu. Pobjednik u muškoj kategoriji spada u 10 najboljih HR atletičara i oduševljen je Ligom i organizacijom. Ponovno je došao i Radanac, koji također sa svojom ekipom hvali Ligu.“, ističe Kelemen i najavljuje sljedeće kolo Omanovac zimske trening lige koje će se održati u nedjelju, 5. prosinca.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/