LIPIK test
LIPIK test
Medianno
S NOGOMETNIH TERENA

Lipik i Jovača slavili, Dobrovac remizirao

08.11.2021. 10:37 | 400 pregleda | Sport

Piše:
Matija Kulhavi

Pobjedom nad Jakšićem s rezultatom 3:1 (2:0), NK Lipik 1925 na svojem je terenu u subotu 6. studenog učvrstio poziciju na prvenstvenoj tablici MŽNL Slavonski Brod – Požega te se i dalje nalazi na 4. mjestu s 23 boda. Zgoditke za lipički klub su postigli Antonio Đusi, Ivan Rančić i Roberto Alviž. Ostalo im je još posljednje kolo u kojem će gostovati u Donjim Andrijevcima kod NK Tomislav. U slučaju pobjede, Lipik će biti trećeplasirana momčad.

Momčad pakračkog Hajduka u subotu je gostovala u Požegi gdje je poražena s rezultatom 4:1. Hajduk se s 20 bodova nalazi na 6. mjestu, a gol za Pakračane je ostvario Tvrtko Krpan.

U subotu lokalni derbi

U pretposljednjem, 12. kolu 1. ŽNL PSŽ u Dobrovcu je protekle nedjelje gostovala momčad Sloge iz Trenkova. Susret je završio rezultatom 1:1 (0:1), a zgoditak za Dobrovčane je postigao Željko Popović. Sa šesnaest bodova Dobrovac se nalazi na 8. mjestu prvenstvene tablice, dok se Croatia iz Donje Obriježi nalazi na 12. mjestu s 10 bodova. Croatia je ove nedjelje gostovala u Zagrađu gdje je poražena s 2:1. Za Obriježane je gol postigao Mateo Špelić.

Upravo u Donjoj Obriježi, u sklopu posljednjeg 13. kola odigrat će se predstojeće subote lokalni derbi između Croatie i Dobrovca. Susret je predviđen za 13:45h.

Jovača pobijedila prvoplasiranu Bršljanicu

Razloga za veselje u nedjelju je imala momčad Jovače koja je na domaćem terenu u Marinom Selu s 5:2 nadigrala prvoplasiranu NK Bršljanicu. Za Jovaču su golove ostvarili Antonio Hrabušicki (2x), Matija Meaški, Josip Lengelić i Andrija Veselovac.