Stoka
delfin3
Medianno

Sportski susreti predstojećeg vikenda

28.10.2021. 10:40 | 374 pregleda | Sport

Piše:
Compas

I predstojećeg vikenda pred nama je niz sportskih susreta u kojima će sudjelovati naši lokalni sportaši i pripadajući im klubovi.

 

Lipičani i Dobrovčani odlaze na gostovanje u Stari Slatinik i Kuzmicu

Tako će u sklopu 11. kola MŽNL Slavonski Brod – Požega nogometaši Lipika u nedjelju, 31. listopada gostovati u Starom Slatiniku kod trenutno vodeće momčadi lige – NK Svačić. Naime, Svačić se s 27 bodova nalazi na prvom mjestu prvenstvene tablice, a Lipik s 19 bodova zauzima četvrto mjesto.

Momčad pakračkog Hajduka u subotu u 14:15h na svojem terenu u subotu dočekuje u ekipu NK Papuk iz Velike. Hajduk je na prvenstvenoj tablici peti sa 17 bodova, a Papuk jedanaesti s 10 bodova.

U sklopu 11. kola 1. ŽNL PSŽ ekipa NK Dobrovac u subotu odlazi na gostovanje u Kuzmicu. Dobrovčani se nalaze na 8. mjestu prvenstvene tablice s 15 bodova, a Kuzmica ima 5 bodova manje i nalazi se na 10. mjestu.

Croatia iz Donje Obriježi u nedjelju u 14:15h dočekuje HNK Graševinu iz Vetova. Croatia je na 11. mjestu s deset bodova, a Graševina na 7. sa šesnaest.

Jovača iz Marinog Sela u sklopu 10. kola 3. ŽNL Jug BBŽ gostuje u Tomašici kod NK Ilove. Jovača se s 14 bodova nalazi na 6. mjestu prvenstvene tablice.

Rukometašice i rukometaši imaju slobodan vikend

Što se tiče rukometnih susreta, seniorke ŽRK Lipik su sljedeće kolo slobodne, dok će za tjedan dana na parketu lipičke dvorane ugostiti ekipu Mikleuša. Rukometaši također imaju vikend pauze pa će za tjedan dana na svom terenu ugostiti ekipu Borova.

Odbojkašice gostuju u Daruvaru

Proteklog vikenda seniorke OK Volley LI-PA su, pod vodstvom trenera Marka Kepčije, svladale ŽOK Koprivnicu u setovima (25:10, 25:12, 25:10) i hrabro otvorile novu sezonu utakmica. Samouvjereno su započele prvi set te u takvom tonu nastavile do samog kraja susreta. Već u petak, 29. listopada u daruvarskoj Gradskoj sportskoj dvorani u 20:30h djevojke će odmjeriti snage s odbojkašicama Daruvara.

Unutar 6. kola 3. HKL  u petak u 18:00h Kuglački klub Lipik gostuje kod KK Regoč u Slavonskom Brodu.