LIPIK test
delfin3
Hotel Pakrac 365
PU POŽEŠKO-SLAVONSKA

Uključite se u planiranje akcije i dostavite svoje prijedloge za nadzor brzine

07.04.2021. 08:33 | 695 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Temeljem ROADPOL-ovog (Organizacija međunarodne mreže prometne policije) plana aktivnosti za 2021. godinu, na području država članica, a samim time i na području Republike Hrvatske, 21. travnja 2021., (srijeda) od 00,00 do 24 sata provest će se 24-satni kontinuirani pojačani nadzor brzine, pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživ broj službenika.

Za pripremu ove akcije pozivaju se građani da predlože lokacije koje smatraju ugroženima zbog kretanja vozila nedopuštenim brzinama, doznajemo od policijskog službenika Gorana Matijevića.

Svoje prijedloge mogu dostavljati od 8. do 18. travnja 2021., na adresu elektroničke pošte pozesko-slavonska@policija.hr. Nakon zaprimljenih prijedloga i njihove analize, odabrat će se pogodne lokacije nadzora brzine kretanja vozila.

Sigurnost nije slučajnost, ovisi o nizu čimbenika, između ostalih i građana u zajednici! Odazovite se na poziv i doprinesite partnerstvu građana i policije koje ima zajednički cilj: povoljnije stanje sigurnosti cestovnog prometa, odnosno manji broj nesreća i stradalih u njima i u Vašoj ulici ili naselju! - poručuju iz PU požeško-slavonske.