Valentinovo
LIPIK test
Radio Daruvar
DOLAZI VRIJEME FAŠNIKA, KARNEVALA, MASKENBALA…

A kako se ove godine maskirati za tradicionalni maskenbal???

13.01.2020. 13:59 | 595 pregleda | Najave

Piše:
Compas

Udruga za očuvanje narodnih običaja LIDO iz Dobrovca u subotu 8. veljače organizira tradicionalni 13. maskenbal u restoranu Ergela u Lipiku. Kroz dosadašnjih dvanaest maskenbala prošlo je skoro pa dvije tisuće maski, a i ove nas godine, kako doznajemo od organizatora, očekuju brojna iznenađenja.

Rezervacija za maskenbal je 70 kuna, a uz mjesto za sjedenje uključena je večera (pileći zagrebači odrezak s umakom od šampinjona, njoki, kupus salata, kruh) i aperitiv. Rezervacije se primaju do 6. veljače (četvrtak), broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete na 099 45 42 830 (Marijan). Uz večeru, osigurana je bogata tombola, a najbolje maske očekuju bogate nagrade. Maskenbal počinje u 19 sati, a ulazak maski koje ulaze u natjecateljski dio je do 23 sata, dok svi koji dođu naknadno plaćaju ulaz 10 kuna.

Karte možete rezervirati i kupiti u Domu hrvatskih veterana u Lipiku ili na broj 099 45 42 830.

Članovi udruge LIDO ovom su prigodom istaknuli da tijekom godine planiraju izraditi nove jaslice, budući da su one koje imaju već dotrajale, a imaju kompletirane sve figure.  Stoga pozivaju sve one koji ih simpatiziraju da im u istome pomognu kroz ovogodišnje manifestacije. Naime, sve što zarade, namijenjeno je za izgradnju jaslica.