Medianno
Zagreb, 22.9.2018.

Lira Travel vas vodi na veliku izložbu Lego kockica

12.08.2018. 09:47 | 1236 pregleda | Vijesti

Ako oduvijek maštate da ste dio Lego svijeta i želite uživo vidjeti najveće i najneobičnije Lego atrakcije, onda svakako ne smijete propustiti „Legoputomaniju“ u Zagreb s turističkom agencijom Lira Travel te sudjelovati u različitim edukativnim i zabavnim sadržajima. Na izložbi, koja obuhvaća više od 2500 četvornih metara izložbenog prostora te je podijeljena u 12 tematskih cjelina, posjetitelji u mjerilu 1:1 mogu vidjeti modele poznatih figura iz svijeta sporta, kulture, filma i bajki.

Piše:
Compas

Ljubitelji super junaka na izložbi mogu vidjeti rekonstrukciju Batmanovog vozila u dužini od sedam metara (Batmobile, napravljen od 900.000 kockica) ili pak samog Batmana koji je napravljen u mjerilu 1:1. Tu su i Gotham City (apstraktni grad u kojem se odvijaju Batmanove avanture i koji pokriva površinu od 15 četvornih metara i napravljen je od 270.000 Lego kockica), zatim Batmanova spilja, neboder Wayne Tower i drugo.

Na izložbi se može vidjeti i maketa Titanica koja je napravljena od pola milijuna Lego kockica u mjerilu 1:25, duga je 11 metara i visoka gotovo tri metra.

U "Human Body" zoni može se pogledati struktura unutrašnjosti ljudskog tijela, a najmlađi posjetitelji mogu naučiti ponešto o ljudskoj anatomiji i fiziologiji.

Organizatori su pripremili i posebnu Star Wars zonu gdje se može vidjeti više od stotinu modela povezanih s tom najpoznatijom svjetskom filmskom sagom.

Također, posjetitelji će moći posjetiti i zone bajki, superheroja, fantasy zonu te zone u kojima će biti prikazane figure iz svijeta kulture, umjetnosti i znanosti, kao i zgrade koje prikazuju povijesnu i suvremenu arhitekturu (Taj Mahal, London Tower, Sydneyska Opera, Forum Romanum).

U Fun park zoni od 400 četvornih metara djeca i odrasli naći će stolove za igru s LEGO kockicama, prostor za stvaranje modela od ogromnih kockica te brojne druge atrakcije.

 

PROGRAM:

22.9.2018. (subota)

Polazak autobusa iz Daruvara u 9:30 sati, Pakraca u 10:00 sati, Lipika u 10:15 sati. Vožnja do Zagreba udobnim turističkim autobusom uz zaustavljanje radi kraćeg odmora. Po dolasku u Zagreb razgled Lego atrakcije na Zagrebačkom velesajmu. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe, blizina trgovačkih centara - Avenue Mall i Arena centar. Očekivani povratak u 18:00 sati.

CIJENA IZLETA PO OSOBI:

- 120,00 kn

- Minimalan broj putnika: 40

CIJENA UKLJUČUJE: ulaznicu za izložbu Lego kockica, prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom putovanja, razglede prema programu, osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, zakonsku jamčevinu, organizaciju putovanja, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: osobne troškove, paket putnog osiguranja, (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

PRIJAVA ZA IZLET DO 31. KOLOVOZA 2018.

e-mail: info@liratravel.eu

GSM: + 385 (0) 99 380 84 67

osobno u agenciji: Trg kralja Tomislava 3, 34551 Lipik

Ponedjeljak-petak 8-16 sati

UPLATA ZA IZLET NAJKASNIJE DO 14.9.2018.

Uplate u cijelosti najkasnije 7 dana prije polaska na put (uključene subota i nedjelja).